Taietei de orez cu pui si legume

de Sylvia in Paste, 5 Mai 2010 | 14405 vizualizari

 

Pentru ca a fost seara de mancare chinezeasca am ales sa fac taietei de orez cu pui si legume, adaptat la ce am gasit prin casa.

 

INGREDIENTE

  •  Avem nevoie pentru 2 portii de :
  • 50 grame de taietei de orez,
  •  100 grame piept de pui taiat cubulete,
  • 2 cepe mici echalote taiete solzisori,
  • cateva ciuperci negre chinezesti si ciuperci aromate chinezesti,
  • o treime de zuchinni ( dovlecel verde) ,
  • o lingura ulei de masline,
  • o lingura de sos de soya,
  • un varf de cutit de pudra de ardei iute,
  • putin ghimbir macinat, 
  • sare,
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taietei de orez cu pui si legume:

  Pregatim ingredientele , taiem legumele si puiul cubulete. Ciupercile le-am avut uscate si le-am rehidratat cu apa fierbinte .

  Am calit puiul, ceapa si ciupercile in ulei de masline pret de cateva minute apoi am adaugat sosul de soya si condimentele si o canita de apa si am lasat sa fiarba la foc mic.

  Dupa 10 minute am adaugat si zuchinni si l-am mai lasat 2 minute.   Am adaugat apoi taieteii de  orez fierti separat , am amestecat cu grija si am mai lasat 1-2 minute la foc mic.

  Sunt exceleti atat calzi cat si reci,  super aromati si lejeri. Puteti sa adaptati reteta cu ce aveti la indemana .

Daca ti-a placut reteta noastra "Taietei de orez cu pui si legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Bunica 1

18.05.2010, 21:13

Sunt foarte bune pastele de orez ! O cina excelenta

susu 1

18.05.2010, 21:22

Sylvia combinatiile astea ma omoara pe mine. Este exact ce-mi place, am mancat si furnici in copac si alte genuri de preparate cu spaghete de orez. 5 furculite

Krystyan Trendy 1

11.11.2013, 09:37

buni buni

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos de dovlecei