Taietei de orez cu pui si legume

de Sylvia in Paste, 5 Mai 2010 | 10844 vizualizari

 

Pentru ca a fost seara de mancare chinezeasca am ales sa fac taietei de orez cu pui si legume, adaptat la ce am gasit prin casa.

 

INGREDIENTE

  •  Avem nevoie pentru 2 portii de :
  • 50 grame de taietei de orez,
  •  100 grame piept de pui taiat cubulete,
  • 2 cepe mici echalote taiete solzisori,
  • cateva ciuperci negre chinezesti si ciuperci aromate chinezesti,
  • o treime de zuchinni ( dovlecel verde) ,
  • o lingura ulei de masline,
  • o lingura de sos de soya,
  • un varf de cutit de pudra de ardei iute,
  • putin ghimbir macinat, 
  • sare,
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taietei de orez cu pui si legume:

Pregatim ingredientele , taiem legumele si puiul cubulete. Ciupercile le-am avut uscate si le-am rehidratat cu apa fierbinte .


Am calit puiul, ceapa si ciupercile in ulei de masline pret de cateva minute apoi am adaugat sosul de soya si condimentele si o canita de apa si am lasat sa fiarba la foc mic.


Dupa 10 minute am adaugat si zuchinni si l-am mai lasat 2 minute. Am adaugat apoi taieteii de orez fierti separat , am amestecat cu grija si am mai lasat 1-2 minute la foc mic.


Sunt exceleti atat calzi cat si reci, super aromati si lejeri. Puteti sa adaptati reteta cu ce aveti la indemana .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Taietei de orez cu pui si legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Bunica 1

18.05.2010, 21:13

Sunt foarte bune pastele de orez ! O cina excelenta

susu 1

18.05.2010, 21:22

Sylvia combinatiile astea ma omoara pe mine. Este exact ce-mi place, am mancat si furnici in copac si alte genuri de preparate cu spaghete de orez. 5 furculite

Krystyan Trendy 1

11.11.2013, 09:37

buni buni

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert piscoturi cu vanilie si nuci
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

RETETA RECOMANDATA
Tortiglioni cu sos alb