Taitei asiatici

de -Miti- in Paste, 10 Sep 2014 | 1557 vizualizari

 

Mancarea asiatica are avantajul ca se prepara rapid si ca legumele nu-si pierd toate proprietatile nutritive.

 

INGREDIENTE

  • 100 g taitei lati
  • un ardei kapia
  • un morcov
  • un catel de usturoi
  • 10 ciuperci
  • o lingurita pasta de ghimbir cu ceapa verde
  • 1/2 lingurita sambal oelek
  • 100 gr varza alba
  • 1 lingurita sos de soia
  • 1/2 lingurita ulei de susan
  • 1-2 linguri de ulei
  • 1 lingurita seminte de susan
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei asiatici:

Punem apa la fiert,in care adaugam o jumatate de lingurita de sare. Cand apa incepe sa clocoteasca adaugam pastele si le fierbem al dente. Nu le fierbem mai mult,fiindca vor fi putin prajite cu legumele si se vor inmuia prea mult.Dupa ce s-au fiert ,le clatim cu apa rece ca sa oprim procesul de gatire si le lasam sa se scurga.


Taiem ardeiul in rondele. Morcovul il taiem in betigase,iar varza in fasii subtiri. Taiem in bucatele usturoiul.


Punem o tigaie pe foc si cand s-a infierbantat adaugam uleiul (dar nu cel de susan).


Adaugam pe rand morcovul,varza,ciupercile,ardeiul si usturoiul.


Le calim 2 minute si adaugam pasta de ghimbir si sambal oelek-ul. Amestecam.


Adaugam taiteii,amestecam si lasam sa se incalzeazca.


Punem sosul de soia si uleiul de susan,amestecam si luam de pe foc. Nu lasam mai mult pe foc,uleiul de susan isi va pierde aroma.


Punem in farfurie si presaram semintele de susan inainte de a servi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei asiatici" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

-Miti- 1

10.09.2014, 21:56

Cleme, musafiri ca tine sa tot am

deyutzky 1

11.09.2014, 01:12

ma mut la tine ai niste retete nemaipomenite si asta arata grozav!!

Panacris 1

11.09.2014, 08:38

Am înțeles Miti

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu branza si dulceata de zmeura

de oanapl 5

ieri la 22:51

Tortellini ( bicolori ) de casa, cu ciuperci si cascaval

de Ina 7

ieri la 21:46

Pizza dulce

ieri la 18:37

RETETA RECOMANDATA
Taietei chinezesti cu bambus