Taitei cu aripioare prajite

de izulika in Paste, 28 Iun 2010 | 5018 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12 aripi de pui si grasime de pui
  • piper
  • ulei
  • delicat
  • sare
  • taitei
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei cu aripioare prajite:

Aripile se spala cu apa rece si li se taie varfurile,apoi se pun pentru 20 de minute in apa rece.Intr-o oala se pune apa la fiert, iar cand da in clocot se pun aripile si grasimea de pui(ideal ar fi pui de casa).Se aduna spuma de cateva ori dupa care se lasa in continuare la fiert pana ce carnea este fiarta.Cand carnea este fiarta se scot aripile intr-o sita, se lasa la scurs si se condimenteaza.Se pune ulei intr-o tigaie si se prajesc pe ambele parti pana devin aurii, apoi se scot pe servetele absorbante.

Intre timp zeama in care a fiert carnea se strecoara si se pune in alta oala in functie de cati taitei vreti sa faceti(sunt buni imediat dupa ce-i gatesti (a2a zi n-au acelasi gust)e bine sa opriti intr-un vas putina zeama asta in caz ca se fac prea grosi .Zeama se sareaza apoi se adauga delicat dupa gust iar apoi se adauga taitei de casa, se lasa sa fiarba amestecand cu grija sa nu se lipeasca de oala.Cand sunt fierti se inchide focul si se presara cu patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei cu aripioare prajite" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Laly 1

28.06.2010, 22:17

Ia uite ce ma tin dupa tine.Nu cumva sa ratez ceva

Julie 1

29.06.2010, 10:15

Daca sunt si aripioare vreau si eu!

nadina73 1

29.06.2010, 12:21

si eu vreua o airpioara 5 furcu

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

ieri la 19:58

Reteta simpla de briose pufoase cu cacao

de laura_n 7

ieri la 16:39

Prajitura cu foi si gem de prune, o reteta gustoasa si buna

de laura_n 7

ieri la 16:17

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos Bolognese