Taitei cu fasii de friptura de vita in sos barbecue

de Satisfyyourcravings in Vita, 9 Ian 2016 | 789 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o bucata de 5 cm de ghimbir proaspat
  • 4 catei usturoi
  • 1-2 chili
  • ulei de masline
  • 2 bucati anason stelat
  • 15 grame coriandru proaspat (poate fi inlocuit cu patrunjel)
  • 2 cuburi concentrat bio de vita
  • 320 grame taitei cu ou
  • 300 grame friptura de vita gatita (se pot folosi resture de carne la gratar sau friptura la cuptor)
  • 2 linguri sos Barbecue
  • 100 grame broccoli congelat
  • 50 grame mazare congelata
  • sos soia
  • 1 fire de ceapa verde
  • 1 lime
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei cu fasii de friptura de vita in sos barbecue:

Se zdrobesc ghimbirul, ustroiul, necuratat de coaja si 1 chili cu un obiect greu, de exemplu o tigaie. Se soteaza in putin ulei de masine la foc mic, timp de 15 minute, pana devin aurii. Se ia tigaia de pe foc, se scoate ghimbirul si chiliul si se toaca, iar usturoiului i se indeaparteaza coaja.


Se adauga inapoi in tigaie impreuna cu anasonul si tulpinile de coriandru tocate marunt. Se aseaza tigaia inapoi de foc, se adauga cuburile de concentrat sfaramate si 2 litri de apa fierbinte.


Se aduce la punctul de fierbere si se lasa sa fiarba la foc mic timp de 30 de minute. Cu 5 minute inaite de expirarea timpului de fierbere se adauga si taiteii.


Se feliaza carnea de vita in fasii groase. Se ung fasiile cu jumatate din cantitatea de sos Barbecue si se frig pe un gratar fierbinte pana devin crocante, hidratandu-le din cand in cand cu restul de sos.


Se adauga broccoliul si mazarea in ultimele 2 minute de fierbere a supei si se adauga sos de soia daca mai este nevoie de sare.


Se imparte supa, impreuna cu taiteii si carea intre 4 boluri si se orneaza cu rondele de ceapa verde, chili, frunzele de coriandru si bucati de lime.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei cu fasii de friptura de vita in sos barbecue" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

dantes 1

10.01.2016, 09:18

Buna!

-Licurici- 1

10.01.2016, 11:45

x_ALEXA_x 1

10.01.2016, 12:46

Tare buni!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Racituri de vitel