Taitei cu fasii de friptura de vita in sos barbecue

de Satisfyyourcravings in Vita, 9 Ian 2016 | 1948 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o bucata de 5 cm de ghimbir proaspat
  • 4 catei usturoi
  • 1-2 chili
  • ulei de masline
  • 2 bucati anason stelat
  • 15 grame coriandru proaspat (poate fi inlocuit cu patrunjel)
  • 2 cuburi concentrat bio de vita
  • 320 grame taitei cu ou
  • 300 grame friptura de vita gatita (se pot folosi resture de carne la gratar sau friptura la cuptor)
  • 2 linguri sos Barbecue
  • 100 grame broccoli congelat
  • 50 grame mazare congelata
  • sos soia
  • 1 fire de ceapa verde
  • 1 lime
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei cu fasii de friptura de vita in sos barbecue:

Se zdrobesc ghimbirul, ustroiul, necuratat de coaja si 1 chili cu un obiect greu, de exemplu o tigaie. Se soteaza in putin ulei de masine la foc mic, timp de 15 minute, pana devin aurii. Se ia tigaia de pe foc, se scoate ghimbirul si chiliul si se toaca, iar usturoiului i se indeaparteaza coaja. 

Se adauga inapoi in tigaie impreuna cu anasonul si tulpinile de coriandru tocate marunt. Se aseaza tigaia inapoi de foc, se adauga cuburile de concentrat sfaramate si 2 litri de apa fierbinte.

Se aduce la punctul de fierbere si se lasa sa fiarba la foc mic timp de 30 de minute. Cu 5 minute inaite de expirarea timpului de fierbere se adauga si taiteii.

Se feliaza carnea de vita in fasii groase. Se ung fasiile cu jumatate din cantitatea de sos Barbecue si se frig pe un gratar fierbinte pana devin crocante, hidratandu-le din cand in cand cu restul de sos. 

Se adauga broccoliul si mazarea in ultimele 2 minute de fierbere a supei si se adauga sos de soia daca mai este nevoie de sare.

Se imparte supa, impreuna cu taiteii si carea intre 4 boluri si se orneaza cu rondele de ceapa verde, chili, frunzele de coriandru si bucati de lime. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei cu fasii de friptura de vita in sos barbecue" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Năut chips

pe 25.03 la 20:08

Reteta de mancare de post cu urzici

de Caty 2

pe 22.03 la 17:01

Reteta de nuci umplute, de post

pe 18.03 la 17:55

Reteta de samosa cu dovleac

pe 18.03 la 17:47

Reteta de triunghiuri cu mere si pere

pe 18.03 la 17:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1370 puncte

oanapl

1211 puncte

Caty

1184 puncte

MotanLaOale

1007 puncte

Rocsi

544 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana de vita