Taitei cu varza

de lia maria in Mancaruri de post, 28 Noi 2011 | 5533 vizualizari

 

Un meniu usor si delicious pentru o cina perfecta ! Perfect pentru post !

 

INGREDIENTE

  • 500g paste (taitei lati)
  • 1 varza (aprox 1kg)
  • Sare
  • Piper
  • ulei de masline, 2 linguri
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei cu varza:

Punem taiteii la fiert, conform instructiunilor de pe ambalaj, dupa care ii lasam la scurs. Varza o taiem fideluta.


Punem uleiul intr-o tigaie incapatoare si cand este incins, adaugam varza. Lasam la calit,cam 20’ amestecand sa nu se arda. Adugam dupa gust sare si piper iar la final incorporam taitei.


Se poate servi cald sau rece deopotriva ! Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei cu varza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Panacris 1

03.12.2011, 15:51

Foarte buna!!! Mancarea preferata, mai ales cand o faci cu taitei de casa!!!

krinakrina 1

29.12.2011, 19:18

prima oara cand am mancat, nu eram obisnuita cu acest gust, dar trebuie sa recunosc ca pana la final i-am devorat!

lia maria 1

29.12.2011, 19:51

mihaelar
alieli
Lubita
antici_gabytza
panacris
krinakrina

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mancare de praz cu bucatele de soia