Taitei de casa

de Ancutsa in Paste, 10 Aug 2017 | 353 vizualizari

 

Taitei de casa rasuciti. Se fac destul de repede (si se mananca si mai repede), dureaza mai mult doar ca sa se usuce. Imi plac mult pentru ca sunt mai gustosi si ii folosesc atat in supe, cat si in mancare, in loc de paste.

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • aprox. 200 gr faina 
  • un varf de lingurita sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei de casa:


Intr-un castron, se pune putina faina, se face un spatiu in mijloc, se sparge oul, se presara putina sare si se amesteca bine.


Se intinde coca intr-o foaie cat se poate se subtire pe masa presarata cu faina. Se lasa foaia la odihnit o jumatate de ora.


Se taie cu un cutit de patiserie dupa plac. Eu i-am taiat fasii subtiri si lungi si apoi i-am rasucit cu degetele.


Se lasa la uscat cateva ore, eu i-am pregatit seara, asa ca i-am lasat peste noapte pe o tava cu faina sa se usuce bine.


Pofta Buna!



Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/08/taitei-de-casa-2.html

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 15 %
179.99 lei
152.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Ancutsa 1

12.08.2017, 18:56

oanapl 1

12.08.2017, 23:53

Ce buni sunt!

Ancutsa 1

13.08.2017, 22:43

Multumesc, Oana!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

katty

8550 puncte

Rocsi

6580 puncte

noiinbucatarie

3960 puncte

RODIMUR

3250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cheesecake cu Pomelo
  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

RETETA RECOMANDATA
Paste cu branza de oaie