Taitei de casa

de izulika in Paste, 27 Iun 2010 | 5919 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 2 lingurite sare
  • 2 cani faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei de casa:

Se pune faina intr-un castron mai mare, si se face o gropita in mijloc, acolo se adauga ouale si sarea.Mai intai se amesteca cu o furculita pana devine mai gros, apoi se framanta cu mana pana devine suficient de tare.Aluatul se imparte in 3 parti egale.Din fiecare parte se intinde cate o foaie cat se poate de subtire,se presara cu faina, si se da la uscat timp de 15- 20 de minute, dupa care se ruleaza cu grija si se taie in functie de preferinte mai grosi sau mai subtiri.Dupa ce se taie se intind pe o planseta presarata cu faina si se lasa la uscat se folosesc imediat sau se pun in pungi de hartie la pastrat.

TIPS-URI

1

se folosesc la supe

2

se pot face si cu lapte dar si cu carne

Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

ana 1

27.06.2010, 12:15

Dupa reteta asta ii fac si eu ,numai ca nu le pun sare .

nadina73 1

27.06.2010, 21:02

super bine arata 5 furcu

Laly 1

28.06.2010, 22:18

Ce buni sunt la supita

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Taitei de casa, pentru supa