Paste cu nuca si stafide

de MotanLaOale in Paste, 11 Mai 2012 | 2343 vizualizari

 

Poftite de mult cu aroma de copilarie.

 

INGREDIENTE

  • 200g paste
  • 150g nuca macinata
  • 50g stafide
  • 2 linguri zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 lingura unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu nuca si stafide:

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe pachet, se trec sub jet de apa rece si se pun la scurs.


Intr-o cratita se pune la topit untul, se adauga nuca si stafidelesi se calesc foarte putin.


Se adauga pastele scurse si se amesteca bine pe foc inca 2-3 minute.


Se ia de pe foc, se presara zaharul, zaharul vanilat si se amesteca bine.


Se servesc caldute sau reci.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu nuca si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (42)

MotanLaOale 1

29.05.2012, 16:14

Bun trebuie sa fie.

Alinutza80 1

30.05.2012, 21:08

foarte bune,din astea imi facea bunica cand eram mica

MotanLaOale 1

30.05.2012, 21:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Paste cu nuci si pesmet