Taitei de casa fara ou

de iry-gabriela in Paste, 6 Feb 2012 | 16803 vizualizari

 

...nu pot concepe o ciorba sau o supa fara taietei de casa pt ca eu consider ca sunt gustosi si dau gust mancarii...

 

INGREDIENTE

  • o ceasca de apa,
  • un praf de sare
  • faina cat cuprinde.  
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei de casa fara ou:

Apa se pune intr-un vas cu un pic de sare dupa care se adauga faina si se framanta un aluat pe care sa il putem modela.  Aluatul se imparte in doua si se ia o bucata si se intinde cu un sucitor formandu-se o turta subtire si se presoara cu faina. Apoi se ruleaza si se taie fidelute dupa preferinta. Ii puteti folosi si la supe si chiar la ciorbe....

TIPS-URI

1

in acelasi mod se fac si cei cu ou diferenta este ca in loc de apa folosim ou batut..

Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei de casa fara ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Rocsi 1

07.02.2012, 11:29

bravo!!

Lau 1

07.02.2012, 12:15

inca nu am facut

iry-gabriela 1

07.02.2012, 13:57

multumesc pentru comentarii

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Taitei cu dovlecei