Taitei de casa Laura Laurentiu

de Mitinita in Paste, 17 Aug 2011 | 4928 vizualizari

 

Reteta perfecta de taitei de casa, tehnica mai trebuie sa o perfectionez eu.

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 100 gr faina
  • varf de cutit de sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei de casa Laura Laurentiu:

Preparare taitei de casa:

Se framanta  un aluat din cele trei ingrediente,pana se obtine un aluat omogen si elastic.

Se pune aluatul intr-un bol,se acopera si se lasa sa se odihneasca 30 de minute.

Pe masa de lucru,se pune (era sa zic arunca) niste faina si se intinde o foaie din aluat.

A mea nu a iesit prea subtire, dar precis cu timpul o sa ma descurc mai bine.

Se pune si pe deasupra foii faina,ca sa nu se lipeasca.

Se ruleaza foaia si se taie in fasii foarte subtiri. V-am spus ca mie nu mi-au iesit chiar asa de subtiri cum am vazut la Laura.

Taiteii de casa se folosesc deindata sau se lasa sa se usuce pentru o folosinta ulterioara.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei de casa Laura Laurentiu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

MIUTA 1

18.08.2011, 17:17

RuxyRux 1

18.08.2011, 22:35

Exceptional si-acum o vad pe mama in bucatarioara noastra micuta facand taitei sa puna la supa de gaina de tara

jolygina 1

21.08.2011, 15:29

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Taitei de casa cu varza