Tarhon in otet - pentru iarna si nu numai

de alinutzika in Conserve, 19 Iul 2011 | 8572 vizualizari

 

Este foarte gustos la ciorbe, friptura, tocanite sau la oua umplute (vezi reteta mea de oua umplute cu tarhon).

 

INGREDIENTE

  • tarhon
  • otet
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarhon in otet - pentru iarna si nu numai:

Se spala tarhonul si se aleg de pe tulpina doar frunzele.Inarmati-va cu putina rabdare, pentru ca faza aceasta o sa va ia ceva timp..:)) Daca vreti, il puteti taia marunt. Se pune intr-un borcan, mai inghesuit, si se adauga otet, pana il acopera. Se sigileaza borcanul.


Are un gust mult mai aromat decat tarhonul uscat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarhon in otet - pentru iarna si nu numai" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

ionela2682 1

19.07.2011, 20:04

Interesant...

silvae 1

21.07.2011, 00:39

si eu pun in fiecare an, dar pun si sare si obligator otet de bistrita.. daca tai tarhonul marunt nu e bun, isi pierde din gust fff mult, nu as recomanda asa ceva.

aziz 1

21.07.2011, 08:53

chiar ma intrebam intr-o zi cum as putea sa-l conserv ,parca uscat nu ma mai atrage asa tare ,multumesc de pont

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7809 puncte

RODIMUR

6345 puncte

Rocsi

6072 puncte

mirela0911

4809 puncte

Catalina L

4322 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Friptura de miel
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

RETETA RECOMANDATA
Tarhon in otet