Ardei capia copti pentru iarna

de Constelatialeu in Conserve, 2 Oct 2013 | 58485 vizualizari

 

Gustosi in orice anotimp, cum iarna nu cresc pe zapada, trebuie sa-i conservam, daca vrem sa mancam :)

 

INGREDIENTE

  • 40 kg ardei capia
  • sare grunjoasa
  • 1/2 l otet
  • 2 linguri sare
  • 2 linguri zahar
  • 1 l apa
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei capia copti pentru iarna:

De preferat sa alegem ardeii mari, carnosi, ca sa ramana ceva din ei dupa ce-i coacem. Se pun la copt avand grija sa-i intoarcem pe toate partile, apoi ii asezam intr-un vas mai mare, punem sare grunjoasa peste ei si acoperim cu un capac. Eu i-am lasat pana a doua zi cand i-am curatat de coaja arsa, le-am scos semintele si nervurile si i-am asezat in borcane de 800 g. Dupa ce am terminat operatiunea de asezat, am amestecat otetul cu apa, zaharul si sarea, pana s-au topit, apoi am turnat in borcane amestecul si am inchis bine capacele. Am fiert borcanele 10 minute, apoi le-am acoperit cu o patura si le-am lasat sa se raceasca. Le-am depozitat in camara la loc rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei capia copti pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Constelatialeu 1

02.10.2013, 14:02

Ce va minunati asa,ca scad foarte mult dupa ce-i cureti...

Lau 1

02.10.2013, 14:03

Krystyan Trendy 1

18.01.2014, 12:15

O bunatate !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Zarzavat pentru ciorba