Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Gustosi in orice anotimp, cum iarna nu cresc pe zapada, trebuie sa-i conservam, daca vrem sa mancam :)
De preferat sa alegem ardeii mari, carnosi, ca sa ramana ceva din ei dupa ce-i coacem. Se pun la copt avand grija sa-i intoarcem pe toate partile, apoi ii asezam intr-un vas mai mare, punem sare grunjoasa peste ei si acoperim cu un capac. Eu i-am lasat pana a doua zi cand i-am curatat de coaja arsa, le-am scos semintele si nervurile si i-am asezat in borcane de 800 g. Dupa ce am terminat operatiunea de asezat, am amestecat otetul cu apa, zaharul si sarea, pana s-au topit, apoi am turnat in borcane amestecul si am inchis bine capacele. Am fiert borcanele 10 minute, apoi le-am acoperit cu o patura si le-am lasat sa se raceasca. Le-am depozitat in camara la loc rece.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult