Ardei grasi in suc de rosii

de ianculubita in Conserve, 17 Iul 2013 | 3386 vizualizari

 

Azi va voi dezvalui cateva din retetele mele pregatite pentru camara.
E cam devreme,stiu asta dar daca tot mi le-a adus,le-am pregatit;

 

INGREDIENTE

  • ardei grasi
  • sare grunjoasa
  • suc de rosii
  • frunze de telina
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei grasi in suc de rosii:

Ardeiii curatati de cotoare si seminte, spalati, opariti 5 minute in apa cu sare (3 l apa cu 2 linguri sare); scoatem ardeiii intr-un vas cu apa rece, daca avem si gheata e mai bine, apoi bine scursi ii asezam in borcane cu frunze de telina printre ei, umplem borcanele cu suc de rosii (eu mai am facut de mine), iar daca sucul e prea gros amestecam cu putina apa; eliminam golurile de aer din borcane, deasupra punem o jumatate de ardei sa fie ca un capac la ardei apoi, infiletam capacele si fierbem borcanele 30 minute din momentul cand incepe apa sa fiarba;

Lasam borcanele sa se raceasca in apa sau le invelim cu o patura; dupa ce s-au racit le depozitam la camara.

 

TIPS-URI

1

important e ca sa scoateti ardeiii sau orice alta leguma in apa rece cu gheata,pentru ca-si pastreaza culoarea si legumele sunt elastice nu se rup imediat

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei grasi in suc de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Ardei grasi in suc de rosii-0
Ardei grasi in suc de rosii-1
Ardei grasi in suc de rosii-2
Ardei grasi in suc de rosii-3
Ardei grasi in suc de rosii-4
Ardei grasi in suc de rosii-5
Ardei grasi in suc de rosii-6

COMENTARII (15)

Corinuta

Corinuta 1

17.07.2013, 23:14

Tare buni!

iri_iri

iri_iri 1

17.07.2013, 23:22

ianculubita

ianculubita 1

18.07.2013, 09:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec glazurat cu citrice

de Rux 9

Chec glazurat cu...

ieri la 23:23

Supa cu tortellini si fasole verde

Supa cu...

ieri la 22:41

Prajitura Adelina

de mena29 3

Prajitura Adelina

ieri la 22:05