Ardei grasi in suc de rosii

de ianculubita in Conserve, 17 Iul 2013 | 3673 vizualizari

 

Azi va voi dezvalui cateva din retetele mele pregatite pentru camara.
E cam devreme,stiu asta dar daca tot mi le-a adus,le-am pregatit;

 

INGREDIENTE

  • ardei grasi
  • sare grunjoasa
  • suc de rosii
  • frunze de telina
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei grasi in suc de rosii:

Ardeiii curatati de cotoare si seminte, spalati, opariti 5 minute in apa cu sare (3 l apa cu 2 linguri sare); scoatem ardeiii intr-un vas cu apa rece, daca avem si gheata e mai bine, apoi bine scursi ii asezam in borcane cu frunze de telina printre ei, umplem borcanele cu suc de rosii (eu mai am facut de mine), iar daca sucul e prea gros amestecam cu putina apa; eliminam golurile de aer din borcane, deasupra punem o jumatate de ardei sa fie ca un capac la ardei apoi, infiletam capacele si fierbem borcanele 30 minute din momentul cand incepe apa sa fiarba;


Lasam borcanele sa se raceasca in apa sau le invelim cu o patura; dupa ce s-au racit le depozitam la camara.

 

TIPS-URI

1

important e ca sa scoateti ardeiii sau orice alta leguma in apa rece cu gheata,pentru ca-si pastreaza culoarea si legumele sunt elastice nu se rup imediat

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei grasi in suc de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Corinuta 1

17.07.2013, 23:14

Tare buni!

iri_iri 1

17.07.2013, 23:22

ianculubita 1

18.07.2013, 09:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Ardei pentru umplut la congelator