Tarta & briose cu tomate si mozzarella

de _Alina_ in Aperitive / Garnituri, 23 Iun 2012 | 1425 vizualizari

 

Dragilor, azi va las o tarta delicioasa cu branzica! La cererea fiicei mele am facut si cateva briosele :)

 

INGREDIENTE

  • 2 1/2 cani faina de grau
  • 1/ 1/2 cana iaurt
  • 1/4 cana smantana
  • 1 ou
  • 2 lg pasta de tomate
  • 1/2 lgt praf de copt
  • 1/4 lgt bicarbonat de sodiu
  • 50 g branza
  • 180 g mozzarella
  • ierburi aromate
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta & briose cu tomate si mozzarella:

1. Amestecati iaurtul cu praful de copt, bicarbonatul de sodiu si faina.

2. Puneti in compozitie smantana si oul si omogenizati.

3. Adaugati pasta de tomate si amestecati bine.


4. La fianal adaugati cele 50 g de branza, sarea, ierburile aromate si amestecati.


5. Puneti compozitia in forme de tarta si/sau briose (cea de tarta cu diametrul de 20 cm).

6. Taiati 1/2 din mozzarella in dreptunghiuri si infingeti-le in aluat.


7. Dati tava la cuptor 50-60 min la 200 °C.

8. Imediat ce ati scos din cuptor puneti deasupra cealalta 1/2 de mozzarella.



Pofta Buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta & briose cu tomate si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

aziz 1

24.06.2012, 08:53

ce pofticios arata!!!!!!!!!

_Alina_ 1

24.06.2012, 09:37

Fetelor va cu drag! Multumesc pentru aprecieri!

mamaieelena 1

24.06.2012, 13:55

buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada aperitiv