Spirale cu slaninuta

de lia maria in Aperitive / Garnituri, 27 Feb 2012 | 9381 vizualizari

 

Foarte bune si foarte rapid si usor de facut !

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj
  • 200 g slaninuta de casa
  • 2 linguri ketchup
  • 100 g cascaval ras
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spirale cu slaninuta:

Taiem slaninuta in felii cat mai subtiri, cu o lungime de aprox 10cm. Intindem foaia de aluat pe masa de lucru si taiem fasii de lungimea si latimea slaninutei.


Cu o pensula, ungem aluatul cu ketchup, punem o bucatica de slaninuta si acoperim cu alta de aluat, apoi rasucim de doua ori, formand fundite pe care le asezam in tava tapetata cu hartie de copt. Deasupra le ungem cu ou batut si presaram cu susan, boia, chimen, mac etc. dupa preferinta.Le dam la copt pentru 20-25 minute.


Pofta buna!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spirale cu slaninuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Alinutza80 1

28.02.2012, 18:31

bun

lia maria 1

08.03.2012, 19:59

adinuta
mihaelar
sufletista
elucubratiiculinare
mena
mikidaniro
antici_gabytza
oana_pisicutza16
ubulika
ruxyrux
motanel
jolygina
brunetica
Alinutza80 va multumesc tuturor pt aprecieri

Bya Ralu 1

11.03.2012, 17:30

delicioase

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Lulu
  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu foietaj si bacon