Spirale cu slaninuta

de lia maria in Aperitive / Garnituri, 27 Feb 2012 | 11782 vizualizari

 

Foarte bune si foarte rapid si usor de facut !

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj
  • 200 g slaninuta de casa
  • 2 linguri ketchup
  • 100 g cascaval ras
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spirale cu slaninuta:

Taiem slaninuta in felii cat mai subtiri, cu o lungime de aprox 10cm. Intindem foaia de aluat pe masa de lucru si taiem fasii de lungimea si latimea slaninutei.

Cu o pensula, ungem aluatul cu ketchup, punem o bucatica de slaninuta si acoperim cu alta de aluat, apoi rasucim de doua ori, formand fundite pe care le asezam in tava tapetata cu hartie de copt. Deasupra le ungem cu ou batut si presaram cu susan, boia, chimen, mac etc. dupa preferinta.Le dam la copt pentru 20-25 minute.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Spirale cu slaninuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Alinutza80 1

28.02.2012, 18:31

bun

lia maria 1

08.03.2012, 19:59

adinuta
mihaelar
sufletista
elucubratiiculinare
mena
mikidaniro
antici_gabytza
oana_pisicutza16
ubulika
ruxyrux
motanel
jolygina
brunetica
Alinutza80 va multumesc tuturor pt aprecieri

Bya Ralu 1

11.03.2012, 17:30

delicioase

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu foietaj si bacon