Piept de pui umplut cu orez

de Miha in Aperitive / Garnituri, 21 Sep 2009 | 9177 vizualizari

 

Mai intai de toate tre sa precizez ca am facut doar jumatate de reteta,caci dragul meu copil a hotarat ca el nu mananca carne cu orez,el vrea orez cu carne. :))) Asa ca am facut juma-juma ca sa impac pe toata lumea.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 cana orez
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu
  • 1 telina mica
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut cu orez:

Legumele taiate marunt le calim in putin ulei de masline. Adaugam orezul spalat si lasat in putina apa,sa se umfle.Le mai calim impreuna cateva minute,adaugam o cana de apa si lasam pe foc pana orezul este fiert "al dente".Potrivim gustul de sare.

Lasam sa se racoreasca apoi repartizam orezul pe pieptul de pui taiat felii subtiri,presarat cu sare si piper si rulam cat mai strans posibil.

Intr-un vas termorezistent asezam rulourile obtinute,stropim cu putin ulei de masline,presaram cu cimbru si dam la cuptor pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut cu orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Bucataras 1

22.09.2009, 22:09

La multi ani lui Robert!

Miha 1

22.09.2009, 22:29

Multumesc dragii mei de urari,dar mai e pana la marea petrecere. Am zis ca ne pregatim de pe acum sa nu care cumva sa ratam ceva...facem liste de cadouri,liste de invitati...

Miha 1

22.09.2009, 22:30

Multumesc Ramo! Multumesc Bunica!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Drob din piept de pui si ciuperci