Tarta brownie

de RuxyRux in Prajituri, 21 Dec 2010 | 2726 vizualizari

 

Un desert foarte rafinat...

 

INGREDIENTE

  • 70 gr faina
  • 1/2 lingurita praf copt
  • un varf de cutit de sare
  • 85 gr ciocolata neagra
  • 85 gr unt nesarat
  • 225 gr zahar
  • 2 oua mari batute usor
  • 1 lingurita esenta vanilie
  • fructe pentru decor( zmeura, afine, coacaze, seminte de rodie...ce avem)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta brownie:

Preincalzim cuptorul la 175 grade


Intr-un bol amestecam faina, praful de copt si sarea, lasam apoi deoparte.


Intr-o cratita medie topim untul si in el ciocolata, luam apoi de pe foc si adaugam zaharul, esenta , ouale si la sfarsit compozitia cu faina. Amestecam bine pana la omogenizare.


Ungem o forma de tarta cu diametrul de 24 de cm si turnam compozitia.


Coacem 20 de minute apoi lasam la racit.


Decoram cu frisca si fructe. Deliciu total!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta brownie" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

corina241 1

22.12.2010, 16:40

ruxy cat rafinament,ce savoare

RuxyRux 1

23.12.2010, 10:23

Corina...multumesc mult

mena29 1

25.12.2010, 14:28

vreau si eu ,cand mai faci

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu zmeura
  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu afine