Tarta cu afine,zmeura si mascarpone

de diaconta in Prajituri, 26 Aug 2010 | 6562 vizualizari

 

Probabil o sa va plictisesc cu prajiturile mele cu fructe.....dar tare-mi plac

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 5 linguri zahar tos
  • 5 linguri faina
  • 3 linguri de apa
  • 2 linguri ulei
  • praf de copt
  • sare
  • lamaie
  • 250 gr mascarpone
  • 175 ml frisca lichida
  • 1 pliculet gelatina alba
  • 1 pliculet tort gele rosu
  • afine,zmeura
  • zahar vanilat

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu afine,zmeura si mascarpone:

Se face un blat obisnuit din cele 4 oua.


Se separa ouale,galbenusurile mixeaza bine cu zaharul,cele 3 linguri de apa ,uleiul,se adauga lamaia si vanilia.


Albusurile se bat spuma si se incorporeaza in crema de galbenusuri,amestecand usor,apoi se adauga faina si praful de copt.


Eu am pus in blat si zmeura.


Se pune la copt intr-o forma de tarta tapetata pentru aproximativ 40 de minute.


Pentru crema:


Gelatina se pune la inmuiat in 100 ml apa rece.


Se bate frisca.Se amesteca cu crema de mascarpone si se adauga gelatina incalzita pe bain marine.


Dupa ce s-a racit blatul,se pune deasupra crema si peste ea fructele(afine si zmeura).


Preparam jeleul rosu in putin sirop de afine si-l turnam peste fructe.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu afine,zmeura si mascarpone" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

roxana_simona 1

09.09.2013, 09:58

Krystyan Trendy 1

13.12.2013, 12:41

ce bunatate !

diaconta 1

13.12.2013, 14:50

Krysty

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Desert chec cu iaurt