Tarta cu ananas(din albusuri)

de lilik in Dulciuri, 11 Ian 2011 | 3174 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 albusuri
  • 100 gr zahar
  • 100 gr unt
  • 150-200 gr faina
  • 1/2 pliculet praf de copt
  • 1praf de sare
  • 1/2 de cutie compot de ananas(circa 250 gr)
  • 1 lingura de zahar tos
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu ananas(din albusuri):

Punem ananasul la scurs intr-o strecuratoare.


Batem albusurile cu zaharul si praful de sare ca pt bezele,apoi adaugam treptat untul topit,amestecand mereu.


Dupa ce incorporam untul adaugam faina cernuta si praful de copt,amestecam bine si adaugam 2 felii de ananas taiate cubulete,amestecam si punem compozitia obtinuta intr-o tava rotunda(20 cm) unsa si tapetata cu faina.


Deasupra punem celalalt ananas taiat bucatele si presaram zaharul tos.


Dam la cuptorul preancalzit la 180° pana e frumos rumenita(dar totusi dupa aproximativ 30 de min facem testul cu scobitoarea).


Cand e gata si s-a racit pesaram zahar pudra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu ananas(din albusuri)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

mena29 1

11.01.2011, 21:23

si eu vreau!

RuxyRux 1

11.01.2011, 21:28

Lilik...ce delicioasa imi place taree ananasul

lilik 1

12.01.2011, 09:34

Ruxy ,Mena va multumesc frumos

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cozonacul bunicii
  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort Elena