Foarte rapida si la facut si la mancat:)) Am facut-o de 2 ori saptamana trecuta!:D
Ptr blat:
Ptr crema:
Topping:
Se bat ouale cu zaharul pana se topeste, se adauga apa si se amesteca bine. Se cerne faina cu praful de copt si se adauga la oua amestecand usor cu o spatula. Se unge si se pudreaza o forma ptr tarte, apoi se toarna aluatul in ea si se niveleaza. Se coace 15-20 de minute la foc potrivit, apoi se lasa la racit pe un gratar.
Se pregateste budinca conform instructiunilor de pe ambalaj, apoi se lasa la racit. Cand e aproape rece, se adauga untul moale si se amesteca bine. Se toarna crema de budinca peste blat.
Se decojesc si se feliaza bananele, apoi se aseaza peste crema. Ciocolata topita la micounde si amestecata cu 2 linguri de ulei se toarna peste banane.
Pofta mare!
1
deasupra eu am pus o glazura de care nu am fost foarte multumita pentru ca nu avea aderenta la banane :)) ioi! :)) De aceea va sugerez ciocolata topita:P
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro