Tarta cu biscuiti si prune confiate

de CaroleCuisine in Prajituri, 23 Ian 2012 | 1762 vizualizari

 

O tarta foarte buna si lejera.Potrivita in serile in care aveti chef sa leneviti si sa va uitati la televizor.Se pregateste usor si gustul este divin.Am pregatit-o intr-una din serile acelea..in care nu aveam chef de nimic si nu am cantarit ingredientele..Sunt puse 'dupa ochi',dar am sa incerc sa estimez.

 

INGREDIENTE

  • 1 mar
  • 10-15 biscuiti
  • 4 oua
  • 200 ml lapte
  • 1 aluat cumparat
  • 200-300 gr prune confiate
  • stafide..cca 1 cana
  • scortisoara
  • 2 linguri de zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu biscuiti si prune confiate:

Pasul 1: Intr-o cana cu ceai cald punem stafidele si prunele confiate.Le lasam sa se inmoaie


Pasul 2: Sfaramam biscuitii,ii punem intr-un bol impreuna cu,ouale batute,laptele,scortisoara,zaharul,stafidele,prunele si amestecam . Apoi punem aluatul intr-o tava si bagam in cuptor la 180 grade timp de 10-15 minute. Eu l-am pus ca in imaginea de mai jos pentru a nu se umfla in timpul coacerii.


Scoatem din cuptor si turnam compozitia. Ornam cu felii foarte subtiri de mar si bagam din nou in cuptor timp de 25 minute.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu biscuiti si prune confiate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

gaby_gabytza 1

24.01.2012, 19:20

gustoasa

mirela0911 1

24.01.2012, 20:23

mmmmm cu prune, ce bun poate fi!

Lau 1

24.01.2012, 21:27

faina

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu prune si crumble