Tarta cu branza, broccoli si spanac

de oanapl in Mancaruri de legume, 26 Noi 2017 | 3245 vizualizari

 

tarte si placinte rumenite si iscusite
Nouă ne plac foarte mult tartele cu brânză și legume. Eu combin tot felul de legume (ce am prin frigider) și de fiecare dată fetele mele sunt foarte încântată și mănâncă cu poftă. Vă invit să încercați și voi această rețetă, deoarece e delicioasă! 

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat foietaj
  • 600 g brânză de vaci
  • 4 ouă
  • 50 g smântână
  • 200 g spanac congelat
  • 1/2 ardei gras roșu
  • 7 roșii cherry
  • 8 buchețele broccoli
  • sare
  • piper
  • nucșoară (opțional)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza, broccoli si spanac:

Desfaci buchețelele de broccoli și le fierbi în apă cu sare pentru 3 minute.

Mixezi brânza împreună cu spanacul (dezghetat si scurs de apă) și ouăle bătute cu smântâna. Adaugi sare și piper după gust și un vârf de nucșoară. Amesteci bine până se omogenizează compoziția.

Tai ardeiul gras feliuțe și le amesteci cu brânza.

Întinzi aluatul apoi îl așezi în tava unsă cu unt și tapetată cu făină și îl înțepi cu o furculiță din loc în loc. Adaugi compoziția de brânză cu spanac și tai surplusul de aluat.

Speli roșiile cherry și le tai în jumătate și le așezi deasupra compoziției de brânză alternându-le cu broccoli. 

Introduci tava în cuptorul preîncălzit pentru circa 50 de minute, până se rumenește frumos.

 

Lași să se răcească puțin și tai tarta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza, broccoli si spanac" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spanac cu Iaurt si Usturoi (Reteta Video)