Tarta cu branza si visine

de danielaR in Prajituri, 26 Aug 2013 | 717 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet de foietaj
  • 350 gr branza
  • 150ml smantana
  • 3 oua
  • 150 gr zahar
  • esenta de portocale
  • 50 margarina pt uns formele de tarta
  • 200gr visine fara samburi
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza si visine:

Luam formele de tarta si le ungem cu margarina.

Din aluatul de foietaj decupam rotunduri si le punem in forme.le coacem 10min la foc moderat.

Intre timp pregatim umplutura pt tarte.

Ouale,branza,smantana,esenta,zaharul le mixam.

Visinele le scoatem pe un servet sa se scurga de zeama.

Cand aluatul din forme e aproape copt scoatem formele si turnam in ele compozitia cu branza,deasupra punem visine cate vrem si dam din nou la cuptor pt 20-25 min.

Se scot din cuptor si se lasa la racit.dupa ce se racesc se adauga cate un mot de frisca si se servesc.

Deliciouss.

Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza si visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Tarta cu branza si visine-0
Tarta cu branza si visine-1
Tarta cu branza si visine-2
Tarta cu branza si visine-3
Tarta cu branza si visine-4
Tarta cu branza si visine-5
Tarta cu branza si visine-6

COMENTARII (9)

Bya Ralu

Bya Ralu 1

26.08.2013, 23:06

diaconta

diaconta 1

27.08.2013, 09:51

Bune

Rocsi

Rocsi 1

27.08.2013, 22:07

Buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!