Tarta cu branza si visine

de danielaR in Prajituri, 26 Aug 2013 | 852 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet de foietaj
  • 350 gr branza
  • 150ml smantana
  • 3 oua
  • 150 gr zahar
  • esenta de portocale
  • 50 margarina pt uns formele de tarta
  • 200gr visine fara samburi
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza si visine:

Luam formele de tarta si le ungem cu margarina.


Din aluatul de foietaj decupam rotunduri si le punem in forme.le coacem 10min la foc moderat.


Intre timp pregatim umplutura pt tarte.


Ouale,branza,smantana,esenta,zaharul le mixam.


Visinele le scoatem pe un servet sa se scurga de zeama.


Cand aluatul din forme e aproape copt scoatem formele si turnam in ele compozitia cu branza,deasupra punem visine cate vrem si dam din nou la cuptor pt 20-25 min.


Se scot din cuptor si se lasa la racit.dupa ce se racesc se adauga cate un mot de frisca si se servesc.


Deliciouss.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza si visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Bya Ralu 1

26.08.2013, 23:06

diaconta 1

27.08.2013, 09:51

Bune

Rocsi 1

27.08.2013, 22:07

Buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tartă cu vişine