Tarta cu branza si visine

de danielaR in Prajituri, 26 Aug 2013 | 768 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet de foietaj
  • 350 gr branza
  • 150ml smantana
  • 3 oua
  • 150 gr zahar
  • esenta de portocale
  • 50 margarina pt uns formele de tarta
  • 200gr visine fara samburi
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza si visine:

Luam formele de tarta si le ungem cu margarina.


Din aluatul de foietaj decupam rotunduri si le punem in forme.le coacem 10min la foc moderat.


Intre timp pregatim umplutura pt tarte.


Ouale,branza,smantana,esenta,zaharul le mixam.


Visinele le scoatem pe un servet sa se scurga de zeama.


Cand aluatul din forme e aproape copt scoatem formele si turnam in ele compozitia cu branza,deasupra punem visine cate vrem si dam din nou la cuptor pt 20-25 min.


Se scot din cuptor si se lasa la racit.dupa ce se racesc se adauga cate un mot de frisca si se servesc.


Deliciouss.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza si visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 18 %
389.99 lei
319.99 lei

COMENTARII (9)

Bya Ralu 1

26.08.2013, 23:06

diaconta 1

27.08.2013, 09:51

Bune

Rocsi 1

27.08.2013, 22:07

Buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aperitiv biscuiti sarati
  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

  • 29

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rapida cu capsuni si nectarine

de oanapl 5

ieri la 23:12

Tarta cu ciuperci, broccoli si telemea

de oanapl 5

ieri la 19:34