Tarta cu branzeturi

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 25 Ian 2012 | 2337 vizualizari

 

O tarta fina foarte foarte gustoasa pe care o putem servi ca aperitiv dar si ca fel principal ( ovo-lacto-vegetarian)...by Ruxy

 

INGREDIENTE

  • Ingredientele  de la blat sunt pentru doua bucati:    
  • 150 gr unt
  • 150 gr branza de vaci
  • 125 gr mascarpone
  • 350 gr faina
  • 2 oua intregi
  • un praf bun de sare
  • Umplutura este pentru o singura portie:
  • 3 oua
  • 125 gr mascarpone
  • un praf de sare
  • 300 gr iaurt
  • 150 gr parmezan
  • 150 gr cascaval
  • 200 gr branza feta
  • 6 linguri pline de faina
  • 1/4 legatura marar
  • 1/4 legatura patrunjel
  • masline
  • ardei gras capia rosu tocat
  • rosii uscate la soare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branzeturi:

Preparam blatul:


Amestecam mascarpone untul si branza de vaci pana devin o crema, adaugam ouale praful de sare si faina. Rezulta o coca fina pe care o vom imparti in doua bucati pe care le vom infolia si le vom da pentru 30 de minute la rece.


Intre timp pregatim crema de branzeturi.


Mixam ouale cu mascarpone, adaugam iaurtul, si branzeturile date pe razatoarea fina sau dupa dorinta, branza o punem faramitata, punem si faina la mixer iar la sfarsit vom adauga verdeturile: mararul si patrunjelul


Intindem blatul in forma de tarta cu mana la inceput apoi cu o folie deasupra putem folosi sucitorul. Eu de regula intind pe foaia de copt cu folia deasupra.


Turnam compozitia si adaugam si ardeiul, maslinele si rosiile uscate.


Coacem pana se rumeneste si compozitia sta ferma.


Servim cu placere cand se raceste! Data viitoare fac portie dubla.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branzeturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

Ana_Maria269 1

26.01.2012, 19:25

RuxyRux 1

26.01.2012, 19:32

Multumeeesc!

kamy 1

27.01.2012, 09:50

aoleu ce-mi place,cu o berica langa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu ceapa si dovlecei