Tarta cu capsuni

de Ksenya in Prajituri, 26 Iun 2013 | 2034 vizualizari

 

Reteta de fata este de sezon si racoroasa pentru o duminica caniculara.
Va recomand s-o incercati :)

Sa trecem la treaba...

 

INGREDIENTE

Pentru aluat
  • 350 grame faina
  • 2 oua
  • 80 ml ulei
  • o lingura de coaja de lamaie rasa
  • 100 g zahar
Pentru crema
  • 400 ml lapte
  • 500 g capsuni
  • 100 g zahar
  • 80 g amidon
  • 100 g ciocolata alba
  • capsuni pentru ornat
Portii: 12
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu capsuni:

Spalam capsunele le punem intr-o oala si adaugam laptele si amidonul si zaharul,dam cu blederul pana se omogenizeaza compozitia,punem pe foc mic si amestecam continuu (pentru a evita formarea cocoloaselor) circa 10-15 minute.Luam de pe foc si o lasam sa se raceasca.Intre timp..


Pregatim aluatul din toate ingridientele mai sus mentionate pentru aluat , framantam si formam o minge ,presaram cu putina faina si o intindem cu sucitorul pana obtinem un cerc cu diametrul amroximativ 28-30 depinde cat de mare aveti tava.Punem tava cu coca la cuptorul incins la 180 grade pentru 10 -15 minute .Pana devin marginea aurie.


Umplem tarta cu crema racita si ornam cu capsuni ciocolata rasa si menta.



Pofta buna!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Dea_Dea 1

26.06.2013, 14:02

Bunaa

iri_iri 1

26.06.2013, 14:42

buna tarta

laura_n 1

26.06.2013, 14:58

chiar delicioasa!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu piersici