Tarta cu capsuni

de Ksenya in Prajituri, 26 Iun 2013 | 3019 vizualizari

 

Reteta de fata este de sezon si racoroasa pentru o duminica caniculara.
Va recomand s-o incercati :)

Sa trecem la treaba...

 

INGREDIENTE

Pentru aluat
  • 350 grame faina
  • 2 oua
  • 80 ml ulei
  • o lingura de coaja de lamaie rasa
  • 100 g zahar
Pentru crema
  • 400 ml lapte
  • 500 g capsuni
  • 100 g zahar
  • 80 g amidon
  • 100 g ciocolata alba
  • capsuni pentru ornat
Portii: 12
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu capsuni:

Spalam capsunele le punem intr-o oala si adaugam laptele si amidonul si zaharul,dam cu blederul pana se omogenizeaza compozitia,punem pe foc mic si amestecam continuu (pentru a evita formarea cocoloaselor) circa 10-15 minute.Luam de pe foc si o lasam sa se raceasca.Intre timp..


Pregatim aluatul din toate ingridientele mai sus mentionate pentru aluat , framantam si formam o minge ,presaram cu putina faina si o intindem cu sucitorul pana obtinem un cerc cu diametrul amroximativ 28-30 depinde cat de mare aveti tava.Punem tava cu coca la cuptorul incins la 180 grade pentru 10 -15 minute .Pana devin marginea aurie.


Umplem tarta cu crema racita si ornam cu capsuni ciocolata rasa si menta.



Pofta buna!



Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Dea_Dea 1

26.06.2013, 14:02

Bunaa

iri_iri 1

26.06.2013, 14:42

buna tarta

laura_n 1

26.06.2013, 14:58

chiar delicioasa!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4328 puncte

Mitinita

4091 puncte

Gherca Daniela

3906 puncte

Rocsi

3502 puncte

katty

3243 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert baclava de post
  • 29

    D

  • 30

    L

  • 01

    MA

  • 02

    MI

  • 03

    J

  • 04

    V

  • 05

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu capsuni si frisca