Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Reteta de fata este de sezon si racoroasa pentru o duminica caniculara.
Va recomand s-o incercati :)
Sa trecem la treaba...
Spalam capsunele le punem intr-o oala si adaugam laptele si amidonul si zaharul,dam cu blederul pana se omogenizeaza compozitia,punem pe foc mic si amestecam continuu (pentru a evita formarea cocoloaselor) circa 10-15 minute.Luam de pe foc si o lasam sa se raceasca.Intre timp..
Pregatim aluatul din toate ingridientele mai sus mentionate pentru aluat , framantam si formam o minge ,presaram cu putina faina si o intindem cu sucitorul pana obtinem un cerc cu diametrul amroximativ 28-30 depinde cat de mare aveti tava.Punem tava cu coca la cuptorul incins la 180 grade pentru 10 -15 minute .Pana devin marginea aurie.
Umplem tarta cu crema racita si ornam cu capsuni ciocolata rasa si menta.
Pofta buna!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult