Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
E o reteta pe care eu am combinat-o...sa stiti ca a iesit super!
Amestecam faina cu margarina rece! Adaugam zaharul si zaharul vanilat, framantam sa se incorporeze si lasam la rece 2 ore. Dupa ceea se intinde o foaie si se pune intr-o forma de tarta( eu am folosit una de tort) si se da la cuptor 25 min foc mediu.
Crema: laptele si ouale batute se pun la fiert amestecandu-se in continuu, se adauga si zaharul. Separat se amesteca 2 linguri de faina cu un pic de lapte . Cand da laptele in clocot adaugam faina si mai lasam sa fiarba pana se ingroasa. Cand s-a racit crema adaugam esentele de vanilie.
Dupa ce s-a racit blatul adaugam crema de vanilie; ornam cu capsuni si turnam deasupra gelatina care a fost preparata astfel: peste pachetul de gelatina turnam 100 ml apa si lasam 10 min sa stea, apoi pe baie de abur topim gelatina.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult