Tarta cu capsuni si mandarine

de Alexandra Burz in Torturi, 9 Iun 2014 | 2568 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 8 linguri de zahar
  • 4 linguri de faina
  • 1 praf de copt
  • 200 ml frisca lichida
  • Coaja de lamaie
  • Esenta de vanilie
  • 1 compot de mandarine
  • 300 gr capsuni
  • 1 plic budinca de vanilie
  • 500 ml lapte
  • 1 plic gelatina rosie pentru tarte
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu capsuni si mandarine:

Pregatim blatul pentru tarta.


Separam albusele de galbenuse.


Mixam albusele spuma tare cu 4 linguri de zahar.


Adaugam galbenusele frecate cu praful de copt si la final adaugam coaja rasa de lamaie, esenta de vanilie si faina.


Turnam compozitia intr-o forma pt tarta si dam la cuptor aproximativ 15-20 minute.


Insiropam blatul cu siropul din compot.


Pregatim budinca conform instructiunilor de pe plic si turnam peste blatul de tarta.


Adaugam fructele, aranjate dupa bunul plac.


Pregatim gelatina conform instructiunilor si turnam peste fructe.


Decoram cu frisca, batuta tare.


Se serveste rece.

 

TIPS-URI

1

Puteti inlocui capsunii si mandarinele cu alte fructe preferate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu capsuni si mandarine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

babi5 1

09.07.2014, 15:44

La multi si fericiti ani!

Xandrinne 1

09.07.2014, 19:28

La multi ani!

Alexandra Burz 1

09.07.2014, 20:18

Multumesc mult dragii mei

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu budinca si fructe