Tarta cu ciocolata, capsuni si kiwi

de Deny22 in Dulciuri, 20 Apr 2016 | 606 vizualizari

 

 
 

 

INGREDIENTE

  • pt aluat tarta
  • 250 gr faina
  • 125 gr unt
  • 1 galbenus
  • un praf sare
  • 40 ml apa rece
pt crema ciocolatata cu lapte - aprox 300 gr smantana lichida capsuni kiwi orice alte fructe doriti gelatina
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu ciocolata, capsuni si kiwi:

untul rece se incorporeaza cu faina


se adauga apoi galbenusul, apa si sarea si amestecam


se lasa aluatul la frigider


apoi il intindem in tava si lasam iar la frigider aprox 20 min


punem tava la copt aprox 20 min


preparam crema ; topim la bain marine ciocolata impreuna cu smantana lichida si o turnam in tava cu tarta


lasamla frigider pana se intareste crema


ornam apoi dupa preferinte


daca folositi fructe puneti strat de gelatina peste ele pt a preveni oxidarea



 

TIPS-URI

1

untul sa fie foarte gras - 82% si neaparat rece

2

ornati cu fructe sau nuci, fulgi migdale, etc

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu ciocolata, capsuni si kiwi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

marcela1979 1

20.04.2016, 19:48

Geanina87 1

21.04.2016, 08:55

MotanLaOale 1

21.04.2016, 09:29

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu ricotta si caise