Tarta cu ciocolata si meringue de cacao

de RuxyRux in Prajituri, 23 Noi 2010 | 2174 vizualizari

 

O tarta cu aspect deosebit si un gust fabulos!

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 8 linguri de zahar
  • o cana faina
  • un pachet de unt 200 gr
  • 2 ciocolate ( una cu lapte si una neagra)
  • Meringue:  
  • 3 albusuri
  • 3 linguri pline de zahar pudra
  • 2 lingurite cacao
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu ciocolata si meringue de cacao:

Pe foc intr-un ibric la foc fff mic topim untul si-n el topim ciocolata. Lasam putin la racit. La mixer punem ouale, vanilia, zaharul apoi faina, mixam foarte bine pana se umfla compozitia. Turnam untul cu ciocolata si mixam in continuare pana se incorporeaza foarte bine. Luam o tava de tarta rotunda, o ungem cu unt sau punem hatie de copt si turnam compozitia noastra. Coacem la 200 grade timp de 25 de minute.


Facem meringue: Punem totul la mixer si mixam destiul de mult pana devine o compozitie foarte groasa,verificam cu lingurita , daca nu cade din lingurita cand intoarcem e gata bezeaua noastra!


Cu zece minute inainte sa fie gata, scoatem tarta si asezam bezeaua cu aparatul special de frisca. Mai dam zece minute la cuptor cu grija sa nu ardem, se face foarte repede.


Si pofta mare la bunatate de tarta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu ciocolata si meringue de cacao" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (37)

RuxyRux 1

24.11.2010, 08:45

Acum acum iti trimit

kamy 1

24.11.2010, 18:45

da cum de mi-s scapatsuper...super 5f

Cris2711 1

12.03.2011, 14:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert negresa cu nuci si cirese
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu ciocolata si visine