Tarta cu ciocolata si pere

de Oana in Prajituri, 27 Oct 2013 | 8688 vizualizari

 

O tarta delicioasa, de sezon! Aromele toamnei intr-o felie de tarta ciocolatoasa.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr finetti (o cutie mare)
  • 50 gr unt moale
  • 3 oua mari
  • 140 gr faina
  • o lingurita rasa praf de copt
  • 25 gr cacao
  • 2 linguri de gem de caise incalzit
  • fulgi de migdale sau alune de padure intregi
  • 2 pere mari, coapte, dar tari
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu ciocolata si pere:

Se incinge cuptorul si se tapeteaza o tava de tarta cu hartie de copt.


Se mixeaza crema de ciocolata cu untul si ouale pana devine pufoasa si lucioasa.


Se amesteca faina cu cacaua si praf de copt si se adauga treptat peste mixul de ciocolata. Se rastoarna compozitia in tava de tarta.


Perele se curata si se taie in sferturi, se scot cotoarele cu grija, apoi se feliaza usor in forma de evantai. Se asaza usor peste compozitia din tava si se ung cu gemul de caise caldut. Se presara cu fulgi de migdale sau alune de padure.


Se coace 30 de minute la foc mediu. Se lasa sa se raceasca in tava si se portioneaza. Noi am terminat-o intr-o seara, este extrem de delicioasa!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu ciocolata si pere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Ina 1

27.10.2013, 21:22

Iar vii cu bunatati?

Valclaudia 1

27.10.2013, 21:59

de nota 20!

Oana 1

03.11.2013, 16:32

Ma bucur ca va place!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Chocolate banana cake