Tarta cu ciocolata si pere

de Oana in Prajituri, 27 Oct 2013 | 8456 vizualizari

 

O tarta delicioasa, de sezon! Aromele toamnei intr-o felie de tarta ciocolatoasa.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr finetti (o cutie mare)
  • 50 gr unt moale
  • 3 oua mari
  • 140 gr faina
  • o lingurita rasa praf de copt
  • 25 gr cacao
  • 2 linguri de gem de caise incalzit
  • fulgi de migdale sau alune de padure intregi
  • 2 pere mari, coapte, dar tari
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu ciocolata si pere:

Se incinge cuptorul si se tapeteaza o tava de tarta cu hartie de copt.


Se mixeaza crema de ciocolata cu untul si ouale pana devine pufoasa si lucioasa.


Se amesteca faina cu cacaua si praf de copt si se adauga treptat peste mixul de ciocolata. Se rastoarna compozitia in tava de tarta.


Perele se curata si se taie in sferturi, se scot cotoarele cu grija, apoi se feliaza usor in forma de evantai. Se asaza usor peste compozitia din tava si se ung cu gemul de caise caldut. Se presara cu fulgi de migdale sau alune de padure.


Se coace 30 de minute la foc mediu. Se lasa sa se raceasca in tava si se portioneaza. Noi am terminat-o intr-o seara, este extrem de delicioasa!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu ciocolata si pere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Ina 1

27.10.2013, 21:22

Iar vii cu bunatati?

Valclaudia 1

27.10.2013, 21:59

de nota 20!

Oana 1

03.11.2013, 16:32

Ma bucur ca va place!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Caciuli rusesti