Tarta cu ciuperci, ardei si spanac

de oanapl in Mancaruri de legume, 5 Feb 2017 | 676 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat foietaj
  • 4 ardei grasi rosii
  • 250 g ciuperci
  • 300 g spanac congelat
  • 3 oua
  • 50 g parmezan
  • 100 g cascaval
  • sare
  • piper negru macinat
  • rozmarin
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu ciuperci, ardei si spanac:

Frigi ardeii rosii, ii cureti de coaja si ii tai fasii mici. Intr-un castron, amesteci ardeii cu spanacul (decongelat si scurs de apa) si ciupercile taiate cubulete, dupa care condimentezi, dupa gust, cu sare, piper si rozmarin. Adaugi parmezanul ras si amesteci pana se omogenizeaza compozitia.


Separat mixezi ouale apoi le torni peste compozitia de ardei cu ciuperci si omogenizezi.


Intinzi foaia de aluat si apoi imbraci o forma rotunda, ridicand bine pe margini, pui compozitia si tai surplusul de aluat.


Introduci vasul in cuptorul preincalzit, pentru 50 de minute, la 180 de grade C, pana cand se rumeneste frumos. Scoti tava si presari cascavalul ras si o mai lasi 5 minute la cuptor pana se topeste cascavalul.


Lasi sa se raceasca putin, apoi o feliezi si o servesti.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu ciuperci, ardei si spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

oanapl 1

05.02.2017, 18:38

Multumesc!

kytz 1

08.02.2017, 23:20

miki_a 1

09.02.2017, 14:03

Delicioasă!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11700 puncte

Lau

Lau 9

9710 puncte

MotanLaOale

8780 puncte

mihaelar63

7900 puncte

mirela0911

6920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute gratinate