Tian de legume cu Miez de lapte

de deyutzky in Mancaruri de legume, 20 Apr 2013 | 2109 vizualizari

 

e prima oara cand fac tian de legume si sunt impresionata de cat de delicios poate fi! dar in combinatie cu miezul de lapte este demential!!!
E o gustare usoara si plina de vitamine..

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 2 fire de ceapa verde
  • 5 catei de usturoi
  • cateva buchetele de broccoli
  • 2 morcovi
  • 1 vanata
  • 1 dovlecel
  • 2 cartofi
  • 2 rosii mai mari
  • branzica Miez de Lapte Natur
  • sare
  • piper
  • 2 linguri de unt
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tian de legume cu Miez de lapte:

Ceapa si usutroiul se toaca marunt, morcovul si ceapa verde se taie rondele.


Intr-o tigaie se pun cele 2 linguri de unt pana se topeste, se adauga ceapa si usturoiul si se calesc.


Se pune morcovul si buchetelele de broccoli si se mai lasa 2-3 min la calit.


Ungem o tava cu cele 2 linguri de masline si se adauga legumele calite, distrbuindu-se pe toata suprafata tavei.


Cartofii si dovlecelul se curata si se taie felii.


Vanata si rosiile se lasa cu tot cu coaja si se taie felii.


Taiem si branzica felii.


Asezam feliile de legume si branza alternativ peste legumele calite din tava.


Se adauga sare si piper, se acopera tava cu folie de aluminiu si se da la cuptor la foc mediu pt aprox 25-30 min pana ce legumele se inmoaie, dupa care scoatem folia de aluminiu si mai lasam aprox. 15 min pana se rumenesc.


Pofta buna!!!




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tian de legume cu Miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Bya Ralu 1

02.05.2013, 22:33

mihaelar63 1

11.05.2013, 02:30

Super arata

Panacris 1

20.05.2013, 09:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Naut cu spanac si oua
  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de capsuni si ciocolata

de Rocsi 9

ieri la 19:37

Tort cu crema Kinder Bueno

de Meea 4

ieri la 19:15

10 tipuri de pizza pe felii de pâine

de Meea 4

ieri la 19:06

Piept de pui cu sos de sampanie

pe 21.02 la 23:52

RETETA RECOMANDATA
Conopida la cuptor