Tarta cu ciuperci de roua si salam uscat

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 18 Iul 2013 | 1974 vizualizari

 

cina este servita! Va poftesc cu mare drag...

 

INGREDIENTE

  • 400 gr aluat foietaj
  • 500 gr. ciuperci de roua
  • 3 linguri de ulei
  • 3 oua
  • 100 gr.salam uscat
  • 100 gr cascaval afumat
  • busuioc uscat
  • sare si piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu ciuperci de roua si salam uscat:

Spalam buretii de roua in cateva ape.

Ii punem la calit in ulei si condimentam cu sare si piper dupa gust.

Calim buretii pana scade apa lasata de acestia.

Asezam aluatul foietaj intr-o forma termorezistenta, decupam dupa forma vasului,avand grija ca aluatul a cuprinda cel putin jumatate din inaltimea peretelui.

Restul aluatului se taie cu pintenul bucati mai mici pentru ca vor fi "aruncate" dupa asezarea umpluturii deasupra tartei.

Ramasesem la faza cu aluatul asezat in forma.... peste respectivul aluat asezam ciupercile calite,apoi salamul uscat feliat, cascavalul afumat feliat rupt bucatele,adaugam busuiocul uscat si peste toate astea punem restul de aluat taiat bucati.

Batem intr-un castronel ouale, adaugam putina sare si peste acestea si le turnam peste tarta, dupa care o trimitem direct in cuptorul incins in prealabil. Va sta acolo timp de 30-40 minute pana capata culoare aurie.

Pofta buna!

 

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu ciuperci de roua si salam uscat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Tarta cu ciuperci de roua si salam uscat-0
Tarta cu ciuperci de roua si salam uscat-1
Tarta cu ciuperci de roua si salam uscat-2
Tarta cu ciuperci de roua si salam uscat-3
Tarta cu ciuperci de roua si salam uscat-4
Tarta cu ciuperci de roua si salam uscat-5
Tarta cu ciuperci de roua si salam uscat-6
Tarta cu ciuperci de roua si salam uscat-7
Tarta cu ciuperci de roua si salam uscat-8
Tarta cu ciuperci de roua si salam uscat-9
Tarta cu ciuperci de roua si salam uscat-10
Tarta cu ciuperci de roua si salam uscat-11

COMENTARII (16)

Rocsi

Rocsi 1

18.07.2013, 22:45

Bune aceste tarte

Lau

Lau 1

18.07.2013, 22:51

babi5

babi5 1

22.08.2013, 16:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!