Tarta cu crema de branza si ciocolata

de alilianaa in Prajituri, 29 Aug 2014 | 1253 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 80 g unt
  • 200 g faina
  • un praf de sare
  • 4 linguri zahar pudra
  • un plic zahar vanilat
  • 2 linguri apa minerala
  • o jumatate plic praf de copt
  • Crema:
  • 500 g branza dulce,
  • 100 g frisca batuta,
  • 4 linguri zahar tos,
  • un plic zahar vanilat,
  • un plic gelatina,
  • 3 linguri apa,
  • 150 g ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu crema de branza si ciocolata:

Aluatul: Intr-un bol punem untul, faina, zaharul si praful de copt si framatam ,, in uscat" pana ce toate sunt incorporate. Va rezulta un aluat sfaramicios, punem si apa si amestecam. Lasam aluatul la rece cel putin juma de ora. Cand aluatul este gata se intinde intr-o forma de tarta, se inteapa ici-colo cu furculita si se coace la foc potrivit cca 15-20 minute.


Cand este gata, se scoate la rece.


Crema de branza: branza dulce este pusa intr-un bol, mixam cu zaharul, adaugam frisca care a fost batuta inainte, omogenizam, adaugam zaharul vanilat. Impartim branza in doua. Intr-una punem cicolata rasa si topita si in alta nu. Pastram ciocolata si pentru decor. In compozitia de branza formata, adaugam gelatina care a fost hidratata si topita. Punem compozitia de branza cu ciocolara peste aluat, netezim si adaugam si pe cea fara ciocolata. Netezim. Cu ciocolata topita, pastrata decoram tarta dupa inspiratie.


Dam prajitura la rece cca 3-4 ore.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu crema de branza si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

alilianaa 1

30.08.2014, 11:35

Rocsi, Mamaieelena, Claudia, bine ai venit, Cris

MotanLaOale 1

31.08.2014, 17:42

buna buna

Rahela Velicu 1

12.04.2016, 22:45

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert chec cu afine si merisoare
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu ciocolata