Tarta cu crema de branza si ciocolata

de alilianaa in Prajituri, 29 Aug 2014 | 2600 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 80 g unt
  • 200 g faina
  • un praf de sare
  • 4 linguri zahar pudra
  • un plic zahar vanilat
  • 2 linguri apa minerala
  • o jumatate plic praf de copt
  • Crema:
  • 500 g branza dulce,
  • 100 g frisca batuta,
  • 4 linguri zahar tos,
  • un plic zahar vanilat,
  • un plic gelatina,
  • 3 linguri apa,
  • 150 g ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu crema de branza si ciocolata:

Aluatul:  Intr-un bol punem untul, faina, zaharul si praful de copt si framatam ,, in uscat" pana ce toate sunt incorporate. Va rezulta un aluat sfaramicios,  punem si apa si amestecam. Lasam aluatul la rece cel putin juma de ora. Cand aluatul este gata se intinde intr-o forma de tarta, se inteapa ici-colo cu furculita si se coace la foc potrivit cca 15-20 minute. 

Cand este gata, se scoate la rece. 

Crema de branza: branza dulce este pusa intr-un bol, mixam cu zaharul, adaugam frisca care a fost batuta inainte, omogenizam, adaugam zaharul vanilat.  Impartim branza in doua. Intr-una punem cicolata rasa si topita si in alta nu.  Pastram ciocolata si pentru decor. In compozitia de branza formata, adaugam gelatina care a fost hidratata si topita. Punem compozitia de branza cu ciocolara peste aluat, netezim si adaugam si pe cea fara ciocolata. Netezim. Cu ciocolata topita, pastrata  decoram tarta dupa inspiratie. 

Dam prajitura la rece cca 3-4 ore. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu crema de branza si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu ciocolata si crema de branza