Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
PENTRU BLAT:
PENTRU UMPLUTURA:
In primul rand taiem dovlecelul in felii subtiri, il saram un pic si il lasam sa se moaie.
Se prepara blatul amestecand toate ingredientele.
Il punem intr-o tava. Adaugam branzeturile, ciupercile din conserva, scurse bine si uscate cu un prosop de bucatarie, apoi dovlecelul stors de apa pe care a lasat-o intre timp.
Se coace la 190°C cam 30 de minute.
Cand compozitia pare coapta, se torna peste tarta oul batut cu putin lapte.
Se mai lasa 10 minute la cuptor, pana se intareste oul si are o culoare aurie.
Cand o scoatem din cuptor putem presara putin parmezan ras peste tarta. POFTA BUNA!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult