Tarta cu dovlecel,mozzarela si ciuperci

de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri, 6 Noi 2010 | 2600 vizualizari

 

INGREDIENTE

PENTRU BLAT:

  • 250g faina
  • 10g drojdie proaspata
  • 2 linguri de lapte
  • 1 galbenus de ou si 1 ou intreg
  • 125g unt
  • O lingurita rasa de sare
  • Piper dupa gust
  • Verdeturi: marar, o fir de cimbru si o frunza mica busuioc

PENTRU UMPLUTURA:

  • Mozzarella,
  • gorgonzola,
  • un dovlecel taiat felii subtiri si rotunde,
  • o mana de ciuperci din conserva,
  • un ou batut cu lapte,
  • parmezan – cand e scoasa din cuptor.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu dovlecel,mozzarela si ciuperci:

In primul rand taiem dovlecelul in felii subtiri, il saram un pic si il lasam sa se moaie.

Se prepara blatul amestecand toate ingredientele.

Il punem intr-o tava. Adaugam branzeturile, ciupercile din conserva, scurse bine si uscate cu un prosop de bucatarie, apoi dovlecelul stors de apa pe care a lasat-o intre timp.

Se coace la 190°C cam 30 de minute.

Cand compozitia pare coapta, se torna peste tarta oul batut cu putin lapte.

Se mai lasa 10 minute la cuptor, pana se intareste oul si are o culoare aurie.

Cand o scoatem din cuptor putem presara putin parmezan ras peste tarta. POFTA BUNA!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu dovlecel,mozzarela si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Corinuta 1

07.11.2010, 00:16

fain arata!

divainbucatarie 1

07.11.2010, 11:27

cu placere! este pentru toata lumea!

vanilla 1

09.11.2010, 17:39

cred ca ar arata fff bine si in forme de muffins!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pulpe de pui cu legume la cuptor
  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Raffaello

ieri la 19:45

Pâine împletită, cu semințe

de RODIMUR 5

ieri la 14:15

Empanadas cu carne amestec si ciuperci

de Rocsi 9

ieri la 11:05

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute la cuptor