Musaca de cartofi cu carne de curcan, branzeturi si ciuperci

de ela in Aperitive / Garnituri, 28 Feb 2010 | 11013 vizualizari

 

ardeiul din musaca ii da o aroma si o savoare deosebita...

 

INGREDIENTE

  • 600grcarne tocata de curcan,
  • 1ardei gras rosu mai mic,
  • 1limgura de pasta de rosii,
  • o rosie,
  • sare,
  • piper,
  • vegeta,
  • 3oua,
  • 1conserva ciuperci,
  • 3linguri smantana,
  • 100gr cascaval ras,
  • 100gr branza rasa,
  • margarina,
  • pesmet sau faina pt tapetat vasul,
  • lapte.
  • 1ceapa,
  • 2kg cartofi
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca de cartofi cu carne de curcan, branzeturi si ciuperci:

Se curata cartofii,se spala,se taie cubulete si se pun la fiert cu apa,sare si vegeta.Cand s-au fiert se face un piure cu lapte,margarina si o lingura de smantana.Carnea tocata se amesteca cu ceapa si ardeiul mixate si se pune pe foc in putin ulei de masline si se lasa 15min amestecand din cand in cand.Separat se taie marunt ciupercile si cealalta jumatate de ardei si se pun pe foc cu putin ulei si apa,se lasa 15min amestecand la fel,din cand in cand,spre sfarsit adaugand o lingura de smantana.


La carnea tocata se adauga spre sfarsit o rosie decojita si tocata si o lingura de pasta de rosii si dupa ce se ia de pe foc se adauga doua oua batute,amestecand bine.Intr-un vas termorezistent uns cu margarina si tapetat cu pesmet se pune un rand de piure,apoi unul de ciuperci,inca unul de piure,altul de carne tocata si ultimul de piure.Se pune vasul in cuptor si se lasa20minute.Intre timp se rade cascavalul,apoi branza si se bata un ou cu o lingura de smantana.Se scoate vasul si se adauga un rand de branza,unul de cascaval si la sfarsit oul batut cu smantana si se pune inapoi in cuptor pana se rumeneste frumos compozita

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de cartofi cu carne de curcan, branzeturi si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

ifrimalina 1

04.03.2010, 18:04

super buna........sunt inebunita dupa musaca

ela 1

04.03.2010, 18:06

si eu snt fan musaca

ela 1

21.05.2010, 01:58

ce as mai manca si eu o musaca

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pasta de ciuperci