Tarta cu fructe

de Bucataria_Portocalie in Prajituri, 20 Ian 2010 | 4091 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru decor:
  • fructe
  • 250 ml suc portocale
  • 1 plic tort gelee transparent
  • Ingrediente pentru blat:
  • 4 oua
  • 100 gr faina
  • 100 gr zahar
  • 100 gr unt
  • 30 gr cocos
  • praf copt,
  • zahar vanilat
  • Ingrediente pentru crema
  • 1 cutie mascarpone
  • 1 cutie branza crema (eu am folosit hochland)
  • 1 plic crema pentru prajituri cu gust de vanilie Dr. Oetker
  • 200 ml lapte
  • 3 linguri zahar
  • zahar vanilinat
Portii: 20
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu fructe:

Preparare crema:



•Crema de vanilie Dr. Oetker se prepara conform instructiunilor (mixam bine continutul plicului cu 200 ml lapte).

•Separat mixam mascarponele cu crema de branza si cele 3 linguri de zahar.

•Adaugam si crema de vanilie, mixand pana se omogenizeaza bine toata compozitia.


Preparare blat:

•Mixam ouale cu zaharul, adaugam untul moale (nu topit!) si treptat faina amestecata cu praful de copt si nuca de cocos. Chiar daca raman bucatele mici de unt, ele se vor topi la cuptor.

•Turnam aluatul intr-o forma de tarta si dam la cuptor la foc mic.


Ansamblarea:



Dupa ce se raceste blatul, adugam crema, fructele si turnam gelatina preparata conform indicatiilor de pe plic. Lasam la rece pentru 3 ore.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu fructe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Bucataria_Portocalie 1

20.01.2010, 12:54

Sper sa va placa si tarta mea!

Irina 1

20.01.2010, 20:27

Foarte bine arata tarta! Si pare usor de facut.

Teo 1

20.01.2010, 21:18

as manca o portie cat de mare la cate fructe vad acolo!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert negresa cu nuci si cirese
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Tarta umeda cu mere