Tarta cu fructe

de ralu_ca in Prajituri, 23 Feb 2013 | 6000 vizualizari

 

Simplu si gustos...

 

INGREDIENTE

  • 250 g zahar
  • 5 oua
  • 5 linguri de apa
  • 180 g faina
  • zahar vanilat
  • visine fara samburi
  • 1 banana
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu fructe:

Intr-un castron 250 g zahar se freaca cu 5 galbenusuri, se adauga 1 lingura de apa rece si pe rand inca 4 linguri de apa rece, faina. Albusurile se bat spuma cu 4 - 5 pliculete de zahar vanilat si se adauga peste amestecul din castron. Compozitia se toarna in tava bine unsa si tapetata cu faina sau intr-o tava in care am pus hartie de copt. Deasupra se pun fructele si se introduce la cuptor. Banana am taiat-o feliute si am pus deasupra dupa ce am scos tarta din cuptor.


Foarte simplu si usor de realizat!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu fructe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Mady_A 1

24.02.2013, 03:18


cu ce sa inlocuim visinele?
Si cat ai tinut-o la cuptor?
Multumesc!

ralu_ca 1

24.02.2013, 08:40

la cuptor am tinut-o pana s-a aurit testul cu scobitoarea,in jur de 40 min. In loc de visine...orice fructe iti plac.

Lau 1

24.02.2013, 13:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu mure, caise si crumble