Tarta cu fructe de padure

de Irina in Prajituri, 26 Apr 2013 | 7446 vizualizari

 

Daca nu v-am convins inca ce mult ne place combinatia de branza dulce cu fructe ia uitati-va aici.

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie de mascarpone
  • 100 g de smantana
  • 2 linguri de miere de albine
  • 200 g fructe de padure
  • 2 linguri de zahar
  • 100 ml apa
  • 1 lingura de gelatina
  • 12 piscoturi Savoiardi
  • 50 g unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu fructe de padure:

Puneti piscoturile la robot pana se sfarama si adaugati untul moale. Amestecati putin.


Luati o forma cu fund detasabil, puneti piscoturile in ea, tasati si dati la frigider pentru 10 minute.


Amestecati crema mascarpone cu smantana si mierea de albine. Puneti crema obtinuta peste blatul de piscoturi si puneti iar in frigider.


Fructele le puneti intr-un vas pe foc impreuna cu zaharul si apa, lasati sa fiarba pana se dizolva zaharul si adaugati gelatina. Amestecati si lasati sa se raceasca.


Adaugati fructele in forma si lasati la frigider cateva ore.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

diana_k 1

27.04.2013, 13:00

vai ce bine arata

ela 1

03.05.2013, 11:48

AnyCostescu 1

28.05.2013, 20:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu