Tarta cu fructe de padure

de Angelina_Elena in Dulciuri, 30 Mai 2014 | 4835 vizualizari

 

Un desert rapid, delicios si destul de ieftin daca avem fructe la congelator! :)

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata foietaj (250 g)
  • 250 g fructe de padure
  • 3 linguri zahar
  • 1 lingura apa rece
  • 1/2 lingura amidon
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu fructe de padure:

Punem fructele de padure congelate intr-o cratita, impreuna cu zaharul si lasam la foc mediu pana incepe sa fiarba.

Adaugam apoi amidonul desfacut in lingura de apa si omogenizam rapid.

Lasam sa se raceasca si ne ocupam de foietaj.

 

Dezghetam aluatul, il intinidem intr-o foaie rotunda, iar ce ramane il vom folosi pentru a acoperi tarta.

Tapetam o tava rotunda cu hartie de copt, apoi punem umplutura iar deasupra asezam bucati de aluat ramase (puteti sa le decupatati frumos, nu ca mine :p)

Dam la cuptor, la foc mediu, pana se rumeneste frumos.

TIPS-URI

1

Tarta se poate pregati si cu un singur fel de fructe, fie proaspete, fie congelate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert negresa cu lapte de cocos și gem de afine (de post)