Tarta cu fructe de padure

de Angelina_Elena in Dulciuri, 30 Mai 2014 | 979 vizualizari

 

Un desert rapid, delicios si destul de ieftin daca avem fructe la congelator! :)

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata foietaj (250 g)
  • 250 g fructe de padure
  • 3 linguri zahar
  • 1 lingura apa rece
  • 1/2 lingura amidon
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu fructe de padure:

Punem fructele de padure congelate intr-o cratita, impreuna cu zaharul si lasam la foc mediu pana incepe sa fiarba.


Adaugam apoi amidonul desfacut in lingura de apa si omogenizam rapid.


Lasam sa se raceasca si ne ocupam de foietaj.



Dezghetam aluatul, il intinidem intr-o foaie rotunda, iar ce ramane il vom folosi pentru a acoperi tarta.


Tapetam o tava rotunda cu hartie de copt, apoi punem umplutura iar deasupra asezam bucati de aluat ramase (puteti sa le decupatati frumos, nu ca mine :p)


Dam la cuptor, la foc mediu, pana se rumeneste frumos.

 

TIPS-URI

1

Tarta se poate pregati si cu un singur fel de fructe, fie proaspete, fie congelate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

mamaieelena 1

31.05.2014, 06:54

Lia_ 1

31.05.2014, 08:04

ce revenire spectaculoasa

Angelina_Elena 1

31.05.2014, 11:48

Va multumesc tuturor!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Rulada turceasca mentolata