Tarta cu fructe de padure

de Floryella78 in Dulciuri, 27 Iun 2016 | 1839 vizualizari

 

Cuvintele nu pot descrie cat de buna si racoroasa este aceasta tarta,trebuie neaparat sa incercati.

 

INGREDIENTE

  • Pt aluat: 
  • 250 gr faina
  • 150 gr unt
  • 1 ou
  • 4 linguri zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • Pt crema:
  • 250 gr mascarpone
  • 3 oua
  • 180 gr zahar
  • Coaja rasa de la o lamaie
  • 3 linguri amidon de porumb
  • Fructe de padure congelate
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu fructe de padure:

Toate ingredientele pentru tarta se pun intr-un bol,untul sa fie la temperatura camerei ,si se sfarama cu mainile,continuam pana se leaga aluatul frumos.Il Formam o bila si il dam la rece in folie pt 30 minute.In acest timp incalzim cuptorul la 200 grade,intr-un castron punem ouale cu zaharul si amestecam bine apoi adaugam coaja rasa de lamaie cu mascarponele amestecam bine cu telul punem si amidonul de porumb si omogenizam compozitia.Luam aluatul de tarta de la rece si il intindem pe o hartie de copt,il asezam intr-o tava rotunda de tarta si il intepam bine cu furculita,il dam la cuptor pt cca 8 minute.Cand aluatul ca umflat putin si a prin un pic de culoare il scoatem din cuptor si turnam peste el jumatate din compozitia de crema,puneti fructele de padure uniform apoi adaugati restul de crema.Introduceti tava la cuptor la inceput la 200 grade vreo 15 minute apoi scadeti temperatura la 180 pt inca 30 minute.Cand este coapta o scoatem pe un gratar si o lasam sa se raceasca.

 

TIPS-URI

1

Puteti pune branza de vaci in loc de mascarpone, e si mai bine

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Dya Daniela Andrei 1

29.06.2016, 16:05

Foarte bine arata!

MotanLaOale 1

30.06.2016, 11:13

VanessaAli 1

16.07.2016, 14:36

Foarte buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert chec cu afine si merisoare
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saratele

ieri la 19:21

Prăjitură arlechin cu căpșuni

ieri la 16:31

Negresa cu cafea si nuci

de laura_n 6

ieri la 16:26

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu fructe de padure