Tarta cu fructe si bezea

de rodicamaria in Prajituri, 10 Iul 2011 | 3450 vizualizari

 

Aceasta prajiturica a facut-o mama mea.Mie imi place foarte mult si i-am spus ca nu a mai facut-o de mult.Ea, draguta s-a apucat pe caldurile acestea de copt.Deh,mama tot mama ramane, chiar daca fiica este bunicuta la randul ei.

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 300 g zahar
  • 5 oua
  • 200 g unt
  • 1/2 pachet praf de copt
  • 1 pachet zahar vanilat
  • 700 g fructe(ce vreti-am mancat si cu piersici,cea de azi este cu caise,dar cea mai buna este cu visine,zic eu)
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu fructe si bezea:

Din faina,unt,100g zahar,galbenusuri,praful de copt si 1/2 pachet zahar vanilat se face un aluat fraged,din care se intinde o foaie in tava unsa(se intinde cu mana,este putin sfaramicios). Se da la cuptor si se coace pe jumatate.

Cele cinci albusuri se bat cu restul de zahar,iar la sfarsit se adauga fructele : visinele fara samburi,caisele-piersicile trebuie de asemenea scosi samburii si taiate bucatele. Apoi se toarna compozitia peste foaie si se da la cuptor mai departe pana bezeaua devine aurie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu fructe si bezea" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tarta de vara cu crema de branza