Tarta cu fructe si bezea

de rodicamaria in Prajituri, 10 Iul 2011 | 2203 vizualizari

 

Aceasta prajiturica a facut-o mama mea.Mie imi place foarte mult si i-am spus ca nu a mai facut-o de mult.Ea, draguta s-a apucat pe caldurile acestea de copt.Deh,mama tot mama ramane, chiar daca fiica este bunicuta la randul ei.

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 300 g zahar
  • 5 oua
  • 200 g unt
  • 1/2 pachet praf de copt
  • 1 pachet zahar vanilat
  • 700 g fructe(ce vreti-am mancat si cu piersici,cea de azi este cu caise,dar cea mai buna este cu visine,zic eu)
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu fructe si bezea:

Din faina,unt,100g zahar,galbenusuri,praful de copt si 1/2 pachet zahar vanilat se face un aluat fraged,din care se intinde o foaie in tava unsa(se intinde cu mana,este putin sfaramicios). Se da la cuptor si se coace pe jumatate.


Cele cinci albusuri se bat cu restul de zahar,iar la sfarsit se adauga fructele : visinele fara samburi,caisele-piersicile trebuie de asemenea scosi samburii si taiate bucatele. Apoi se toarna compozitia peste foaie si se da la cuptor mai departe pana bezeaua devine aurie.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu fructe si bezea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

adry88 1

10.07.2011, 21:28

mamaieelena 1

11.07.2011, 07:35

Lau 1

11.07.2011, 13:51

buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu blat de cocos