Tarta cu ghebe din foi de placinte

de iri_iri in Aperitive / Garnituri, 4 Mar 2012 | 2507 vizualizari

 

.....aceata tarta am facut-o pentru ca imi ramasese compozitie de la musaca cu ghebe si foi de placinte de la strudelele cu mere insiropate. astfel a iesit aceasta tarta cu foi de placinte.ingrendientele sunt orientative ,fiecare poate pune dupa preferinta ,mai mult sau mai putin.....

 

INGREDIENTE

  • un morcov,
  • o ceapa,
  • un castron de ghebe congelate
  • sare ,piper,
  • patrunjel verde,
  • 2 foi de placinta,
  • margarina pentru uns tava si o lingura de ulei.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu ghebe din foi de placinte:

morcovul l-am curatat ,spalat si apoi l-am dat pe razatoare.


ceapa am curatat-o ,spalat-o si am taiat-o marunt,iar ghebele le-am clatit sub jet de apa si le-am dat pe masina de tocat .


ceapa am calit-o ,dupa care am adaugat morcovul,ghebele sare si piper .


am adaugat apa cat cuprinde si am lasat-o pe foc pana a scazut.


separat am pregatit o forma din folie de aluminiu pecare am uns-o cu margarina si am asezat foile de placinta in asa fel incat sa atarne pe margine o parte din foi


am adaugat in mijlocul foilor compozitia de ghebe si am acoperit cu capetele lasate ,peste care am adaugat uleiul si patrunjelul verde.


am dat tava la cuptor c-am 25 de minute doar cat s-a rumenit deasupra .


pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu ghebe din foi de placinte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Aurelia 07_07 1

05.03.2012, 10:23

Nu am mincat nici odata ghebe asa ca nu as putea refuza o portioara

MotanLaOale 1

05.03.2012, 11:38

iri_iri 1

05.03.2012, 18:01

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu sunca si cascaval