Tarta cu mazare

de katty in Aperitive / Garnituri, 28 Ian 2015 | 3204 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr faina
  • 200 gr margarina
  • 1 ou
  • 2-3 linguri apa rece
  • sare
  • 150 gr mazare congelata
  • 200 gr branza proaspata
  • 70 gr telemea
  • 50 gr cascaval ras+30 gr pentru presarat deasupra
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 100 gr afumatura slaba
  • 3 oua
  • 2 linguri smantana
  • piper macinat
  • cimbru uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu mazare:

Pentru aluatul de tarta cernem faina intr-un castron ,adaugam margarina cubulete si framantam un aluat nisipos.Batem oul cu 1-2 linguri apa rece si sare ,apoi adaugam peste faina.Framantam rapid un aluat elastic ,nelipicios pe care il strangem intr-o bila ,il acoperim cu folie alimentara si il punem la rece pentru cateva ore sau de pe o zi pe cealalta . Taiem cubulete afumatura si ardeiul gras.Fierbem cateva minute mazarea in apa clocotita cu putina sare ,o scurgem si o lasam la racit .




Intindem aluatul de tarta cu sucitorul atat cat sa acopere fundul si peretii unei forme.Intepam cu furculita din loc in loc si dam la cuptor pentru 10 minute .Intre timp preparam umplutura.

Punem branza proaspata ,cascavalul ,telemeaua ,mazarea ,ardeiul gras ,afumatura intr-un castron ,apoi adaugam peste ele ouale batute separat cu sare.Punem piper macinat si cimbrul uscat maruntit si omogenizam.Scoatem tarta din cuptor ,punem umplutura ,presaram deasupra restul de cascaval si dam la cuptor pana se aureste.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu mazare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

botcrina 1

29.01.2015, 16:25

Xandrinne 1

30.01.2015, 07:32

Buna-buna!

daniastefania 1

30.01.2015, 10:16

Arata foarte bine! Sigur o voi incerca!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu peste