Tarta cu mere

de Bucataras in Mancaruri de post, 3 Apr 2013 | 2294 vizualizari

 

Iata o reteta de tarta delicioasa cu lapte Joya Natur.

 

INGREDIENTE

  • 150g faina integrala
  • 50ml ulei
  • 70ml lapte JOYA Natur
  • 1/2 plic drojdie uscata
  • 1 lingurita de zahar brun
  • un praf de sare
  • 500g mere taiate felii subtiri
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • 2 linguri de fulgi de migdale
  • 3 lingura de zahar
  • 150g Iaurt Joya natur
  • 2 pliculete de zahar vanilat
  • zeama de la o jumatate de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu mere:

Amestecati faina, uleiul, laptele de soia, drojdia, zaharul si sarea si framantati pana obtineti o coca.


Lasati coca sa creasca pentru 1 ora si intre timp preincalziti cuptorul la 180˚C.


Rulati coca intr-o foaie subtire pe care o asezati in forma de tarta unsa cu putin ulei, si formati o margine inalta de aprox 3cm.


Acoperiti baza tartei cu felii de mar si presarati cu scortisoara, zahar si fulgi de migdale. Amestecati iaurtul de soia cu zaharul vanilat si zeama de lamiie si turnati amestecul peste tarta.


Dati la cuptor pentru 30–40 de minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu mere" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Rocsi 1

03.04.2013, 22:34

diaconta 1

04.04.2013, 14:04

Bucataras,cam zambareata tarta asta a ta )))))))

diaconta 1

04.04.2013, 14:34

Moaaaaaaaaama ce ne-a mai ametit,ba-i cu poze,ba fara poze,ba-i sus ,ba-i jos,tulaaaaaaaaaai,e greu cu incepatorii astia )))))))

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Desert tarta cu mere, nuci si stafide