Tarta cu mere

de Gherca Daniela in Dulciuri, 1 Dec 2016 | 645 vizualizari

 

O tarta rapida si foarte buna!

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 3-4 linguri zahar
  • un praf de sare
  • 1 plic zahar vanilat
  • esenta de vanilie
  • esenta de rom
  • 3 linguri ulei
  • 5 linguri faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 mar mare sau 2 mere mici
  • scortisoara
  • 1 lingurita zahar brun
  • zahar pudra
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu mere:

Separam ouale, albusurile le batem bine cu praful de sare, zaharul si zaharul vanilat, pe urma adaugam galbenusurile, pe care le-am amestecat bine inainte cu uleiul, mai mixam putin si adaugam aromele (vanilia cu romul).


Faina o amestecam cu praful de copt si o adaugam in compozitia de oua, lingura cu lingura, amestecand cu o spatula pentru a ramane pufoasa.


Intr-o tava de tarta, punem hartie de copt, rasturnam compozitia rezultata si peste, asezam felii subtiri de mar pe care l-am spalat si curatat inainte.


Presaram peste mar putina scortiosara si zaharul brun, apoi dam tava la cuptor pentru cca. 20 minute.


Cand este gata, o lasam sa se raceasca, apoi o pudram cu zahar pudra!


O bunatate de tarta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

deyutzky 1

02.12.2016, 10:00

Pe gustul meu!

noiinbucatarie 1

05.12.2016, 16:12

mihaelar63 1

09.01.2017, 15:18

Daniela eu o vreau

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu dovlecei si urda

de Rocsi 9

ieri la 22:07

Covrigi de casa

ieri la 14:30

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere ca-n America (double crust apple pie)