Tarta cu mere

de Gherca Daniela in Dulciuri, 1 Dec 2016 | 1212 vizualizari

 

O tarta rapida si foarte buna!

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 3-4 linguri zahar
  • un praf de sare
  • 1 plic zahar vanilat
  • esenta de vanilie
  • esenta de rom
  • 3 linguri ulei
  • 5 linguri faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 mar mare sau 2 mere mici
  • scortisoara
  • 1 lingurita zahar brun
  • zahar pudra
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu mere:

Separam ouale, albusurile le batem bine cu praful de sare, zaharul si zaharul vanilat, pe urma adaugam galbenusurile, pe care le-am amestecat bine inainte cu uleiul, mai mixam putin si adaugam aromele (vanilia cu romul).


Faina o amestecam cu praful de copt si o adaugam in compozitia de oua, lingura cu lingura, amestecand cu o spatula pentru a ramane pufoasa.


Intr-o tava de tarta, punem hartie de copt, rasturnam compozitia rezultata si peste, asezam felii subtiri de mar pe care l-am spalat si curatat inainte.


Presaram peste mar putina scortiosara si zaharul brun, apoi dam tava la cuptor pentru cca. 20 minute.


Cand este gata, o lasam sa se raceasca, apoi o pudram cu zahar pudra!


O bunatate de tarta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

deyutzky 1

02.12.2016, 10:00

Pe gustul meu!

Rahela Velicu 1

05.12.2016, 16:12

mihaelar63 1

09.01.2017, 15:18

Daniela eu o vreau

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

 merisor

9810 puncte

RODIMUR

8220 puncte

Rocsi

5000 puncte

mirela0911

4940 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Beef Wellington
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bulete de cascaval cu cartofi

de Rocsi 9

la 11:52

Focaccia cu carnat si rozmarin

ieri la 23:56

Mancare de fasole cu afumatura, la slow cooker Crock-Pot

de Ancutsa 5

ieri la 20:20

Bostan copt cu paprika afumata si curcuma

de buggy 1

ieri la 19:14

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu branza de vaci