Tarta cu mere si nuca

de LUK in Torturi, 19 Feb 2011 | 6259 vizualizari

COMENTARII (25)

Cris2711 1

19.02.2011, 16:10

arata oricum ca si un tort megadelicios

RuxyRux 1

19.02.2011, 16:14

Luk frumos mai gatesti fata draga si scumpa

elena1988 1

19.02.2011, 16:16

alinutza1983 1

19.02.2011, 16:26

...super...si eu lucrez la un desert cu mere! daca vedeam mai devreme reteta ta era sigur acuma la cuptor!

divainbucatarie 1

19.02.2011, 17:25

Subscriu la ce a spus Ruxy!

Lau 1

19.02.2011, 17:26

Ina 1

19.02.2011, 17:32

clar ca e bun!

Rocsi 1

19.02.2011, 18:03

da da...bunnnn

La Ancuta 1

19.02.2011, 18:25

yammy

mena29 1

19.02.2011, 19:28

Imi place!

mamaieelena 1

19.02.2011, 21:50

ce gustoasa...

LUK 1

19.02.2011, 23:00

Multumesc fetelor ..ma mai inveseliti voi putin..

cismaru_nicoleta 1

20.02.2011, 00:12

e foarte buna si asa...sunt convinsa...la ce minunatii ai pus tu acolo

aziz 1

20.02.2011, 08:10

f gustos

gatitdemine 1

20.02.2011, 08:32

Delicios îmi place tare mult

DIANA B 1

20.02.2011, 09:30

Sylvia 1

20.02.2011, 15:01

Nu pot decat sa imi imaginez cat de buna e !

LUK 1

20.02.2011, 15:34

Multumesc Onesta,Sylvia..Gatitdemine

LUK 1

20.02.2011, 15:35

Mona..Nico

kamy 1

20.02.2011, 16:23

bun si asa

mirela0911 1

20.02.2011, 22:03

E buna si asa

LUK 1

20.02.2011, 22:48

Kamy...mIrela multumesc

Anamaria7 1

21.02.2011, 00:28

LUK, mie mi se pare ca orice se serveste cu frisca in mod normal e mai bun fara!

LUK 1

21.02.2011, 12:55

se poate Anamaria..da eu cred ca arata si mai frumos cu frisca..oricum s-a topit rapid

adry88 1

16.06.2011, 15:57

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort cu mere, visine si crema de zahar ars