Tarta cu miez de lapte

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 26 Oct 2014 | 3756 vizualizari

 

Am pregatit o tarta delicioasa si usoara, pentru o cina in familie, cu doar cateva ingrediente.

 

INGREDIENTE

  •  Aluat pt tarta sarata
  • 110 g faina alba
  • 1 vf lingurita cu sare
  • 65 g unt rece
  • 30 ml apa cu gheata
  • Umplutura
  • 2 cutii miez de lapte
  • 250 g iaurt
  • 2 oua
  • 6-8 rosii cherry de culori diferite
  • 4-5 masline
  • fasii de parmezan
  • sare
  • chili
  • frunzulite de busuioc verzi si mov.

Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu miez de lapte:

Aluatul de tarta sarata se face foarte usor:


Am mixat untul impreuna cu faina si sarea, pana ce din aluat au inceput sa se formeze niste fulgi, dupa care am adaugat apa cu gheata. Am pus aluatul in frigider pana am pregatit umplutura.



Branza am taiat-o rondele, dupa care in patru. Am amestecat-o cu iaurtul si ouale, dupa care am condimentat cu sare, chili si cateva frunzulite de busuioc. Rosiile si maslinele le-am taiat in doua. Am pregatit o forma de yena dreptunghiulara, pe care am uns-o cu unt si am tapetat-o cu hartie de copt. Am aranjat aluatul de tarta in forma, dupa care am turnat in ea compozitia de branza.


Am decorat cu rosiile si maslinele, apoi fasii de parmezan si am dat tarta la cuptor cam 35 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Irina 1

27.10.2014, 12:16

am trecut eu cantitatea, ca prea v-a tinut Gusti in suspans...

Dya Daniela Andrei 1

27.10.2014, 16:46

Cat de fain a iesit!

elucubratiiculinare 1

28.10.2014, 16:15

culorile sunt minunate, gustul cred ca e pe masura

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute, la tigaie