Tarta cu pere (2)

de Dea_Dea in Prajituri, 16 Sep 2013 | 2441 vizualizari

 

Pentru ca am avut o multime de pere de la tara , am facut tarta :)

 

INGREDIENTE

  • 5 linguri de smantana
  • un praf de sare
  • 2 linguri zahar
  • 2 linguri ulei
  • un ou
  • o lingurita praf de copt
  • faina cat cuprinde
  • 6 pere
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu pere (2):

Faina, praful de sare , smantana, uleiul zaharul , praful de copt si oul se pun in castron.

Se adauga faina pe rand, pana se obtine un aluat ce poate fi intins.

Se presara masa cu maina se intinde foaie si se pune in tava.

Perele se curata si se taie felii. Se pun in tava , peste care eu am pus stelute din alunat.

Se da la cuptor la foc potrivit 30 min , se scoate si se presara cu zahar.

Eu am servit-o cu sirop de cirese.

TIPS-URI

1

Se pot pune mere in loc de pere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu pere (2)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Rocsi 1

16.09.2013, 21:14

Tartele cu pere sunt asa aromate

RuxyRux 1

16.09.2013, 22:51

Grozava tarta ta Dea!

Dea_Dea 1

17.09.2013, 21:42

Multumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu pere