Tarta cu pere (2)

de Dea_Dea in Prajituri, 16 Sep 2013 | 1009 vizualizari

 

Pentru ca am avut o multime de pere de la tara , am facut tarta :)

 

INGREDIENTE

  • 5 linguri de smantana
  • un praf de sare
  • 2 linguri zahar
  • 2 linguri ulei
  • un ou
  • o lingurita praf de copt
  • faina cat cuprinde
  • 6 pere
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu pere (2):

Faina, praful de sare , smantana, uleiul zaharul , praful de copt si oul se pun in castron.


Se adauga faina pe rand, pana se obtine un aluat ce poate fi intins.


Se presara masa cu maina se intinde foaie si se pune in tava.


Perele se curata si se taie felii. Se pun in tava , peste care eu am pus stelute din alunat.


Se da la cuptor la foc potrivit 30 min , se scoate si se presara cu zahar.


Eu am servit-o cu sirop de cirese.

 

TIPS-URI

1

Se pot pune mere in loc de pere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu pere (2)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Rocsi 1

16.09.2013, 21:14

Tartele cu pere sunt asa aromate

RuxyRux 1

16.09.2013, 22:51

Grozava tarta ta Dea!

Dea_Dea 1

17.09.2013, 21:42

Multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu pere