Tarta cu pere

de Dea_Dea in Prajituri, 28 Aug 2013 | 1790 vizualizari

 

Pentru ca am avut pere , am zis sa le folosesc :)

 

INGREDIENTE

  • ALUAT
  • 50 gr unt(la temperatura camerei)
  • 3-4 linguri faina
  • 1 lingura de zahar+ 2 linguri de zahar
  • 1 ou
  • 5 pere
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu pere:

Untul se freaca cu 1 lingura de zahar si praful de sare, se adauga 1 lingura de faina . Se amesteca si se adauga oul. Se incorporeaza oul si se adauga restul de faina, pana obtinem un aluat care poate fi intins.


Se curata perele si se taie felii.


Tava de yena se unde cu unt se pun 2 linguri de zahar , apoi perele.


Se intinde foaia de aluat si se pune peste pere, se inteapa cu furculita din loc in loc si se da la cuptor la foc potrivit 30 min.


Se scoate si se intoarce pe un platou mai mare decat tava.

 

TIPS-URI

1

Se pot inlocui perele cu mere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu pere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

MotanLaOale 1

28.08.2013, 12:16

Dea_Dea 1

28.08.2013, 13:43

Rocsi 1

28.08.2013, 20:08

Buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu ricotta, mascarpone si mure